Привіт, я з Швейцарії, я створюю та продаю мистецтво. Я продаю його лише у Швейцарії. Я пробував це на eBay, але це приносить так багато втрат, що це просто неактуально.
Тому я створив обліковий запис Facebook для Німеччини, щоб продавати його/розміщувати на Marketplace там.
Я використовував VPN, інакше це не працює, і ви отримуєте 0 переглядів.
Я використовував місце розташування, яке показує мені VPN (перевіряв інші міста також), але найкращий випадок — це 2-7 переглядів. Але все одно багато мають 0 переглядів.
Я відчуваю, що ці 2-7 переглядів — просто з якихось шахраїв з Нігерії або Індії, які також використовують VPN.
Як правильно це зробити? Чи є тут хитрість?
Яке місце/місто потрібно обрати, щоб це працювало і щоб не зіпсувати з VPN, якщо розумієте, що я маю на увазі?
Якщо я налаштував VPN на Німеччину і він показує мені Берлін, я вибираю Берлін у Facebook, але щось це не працює. Я також перевіряв інші міста… тільки отримую 2-7 переглядів (якщо взагалі отримую перегляди), і я все ще не знаю, чи це реальні люди чи шахраї, що використовують VPN.
Але я знаю, що ця “техніка” працює. Але чи це просто випадковість? Чи потрібно щасливо вибирати правильне місто? Кінцевий ітерацій?
Або це залежить від використовуваного VPN…?
Сподіваюся, хтось може мені допомогти.
Дякую