Я використовував TikTok після зняття заборони, і моя додаток не працювала, тому я подумав, що якщо я його видалю, я зможу знову його завантажити і може він почне працювати, але тоді я перейшов до App Store, і його там не було. Допоможіть мені. Ви знаєте, коли він повернеться до App Store?
Мені вдалося повторно завантажити його на Android у США! Я використовую VPN (у мене Windscribe) і налаштував його на Торонто. Потім я створив новий акаунт Google email, поки мій інтернет був “канадський” (мене не потрібно було вводити адресу або телефонний номер). Потім я додав свій новий канадський email як акаунт Google у Google Play. Після цього важливо було завантажити TikTok з канадського Google Play (через новий email) з VPN на Торонто *і* з телефоном у режимі польоту. Спочатку я намагався завантажити його з канадського Google Play через VPN, але це не спрацювало. Коли я переключився на режим польоту + VPN, воно завантажилося миттєво!
Мені вдалося повернути його на iPhone шляхом скидання і відновлення з резервної копії кілька днів тому.
Я його видалив і зміг отримати назад з VPN і зміною регіону в App Store, повідомте мені, якщо потрібна допомога
Намагайтеся з’ясувати, як обійти екрани заборони TikTok? Інструкція в нашому Discord Media Maxxing
Будь ласка, пам’ятайте, що це субреддіт, керований спільнотою, і пости з молодих акаунтів (<1 день) або акаунтів з низьким капом можуть бути видалені. Ми не маємо офіційного зв’язку з TikTok.
Я — бот, і ця дія виконана автоматично. Будь ласка, звертайтеся до модераторів цього субреддіту, якщо у вас є запитання або побоювання.
Я перейшов у магазин APK і завантажив його
Я знайшов спосіб. Я змінив своє місце розташування в App Store на Канаду і використовував VPN, вимкнув WiFi та спамив у режимі польоту. Напишіть мені в приват, якщо потрібна допомога
Red note — те саме, просто починайте створювати свою FYP
Ви можете встановити APK-файл з мільйонів джерел
хтось реально знає, коли він повернеться до додатку? Це буде цього тижня чи через 90 днів?
Я змогла повернути TikTok, зробивши так у своїй iPhone. Це не те саме, що додаток, але ви все ще можете листати та коментувати. Це дозволяє входити в мій акаунт, але обмежено, бо мій акаунт приватний.
Ребят, робіть це на свій ризик. Це порушує умови користування Apple. Можливо, у вас все буде добре, але майте на увазі, що ваш акаунт у Apple може бути заблокований.
Я не знаю, чи це працює для iPhone. Але для Android це так
Якщо у вас Android, ви можете спробувати завантажити офіційний APK TikTok з топового сайту для завантаження, наприклад, APKPure.
Мені теж потрібна допомога, але мені потрібно, щоб цей TikTok повернувся, щоб відновити
Я лише що завантажив APK. Якщо хтось хоче його, повідомте мені. Це лише для Android.
На iPhone: Відповідно до порад зміни країни в App Store на Канаду і використання VPN з Мексикою. Мені довелося послідовно перемикати VPN, авіамод і WiFi, щоб завантажити. Мені довелося вимкнути VPN, щоб пройти двофакторну автентифікацію, і все, вуаля!! Повернув його!! але тоді я був у TikTok Мексики… Після деяких здогадок я зайшов у налаштування вмісту, щоб оновити свою стрічку, і вона скинула її назад до США TikTok
У мене так само сталося. Я й гадки не мав, що його нема в App Store, і після заборони він більше не показувався для перегляду. Тому я видалив додаток, і він зник знову.
Я не знайшов способу повернути свій додаток, але все ще можу увійти через сайт. Це незграбно, але працює.