Na mom Windows računaru, kada pristupam stranici koja ima provjeru Cloudflare, zaustavi se na ‘Provjeravamo da ste čovjek. To može potrajati nekoliko sekundi.’ i ne mogu koristiti mnoge stranice zbog toga. Koristim svoj mobilni hotspot za pristup internetu, a kada naiđem na stranice na mobilnom uređaju pomoću kojeg koristim hotspot, prikazuje provjeru u polju captcha, uvijek ne uspije u prvi put, a zatim nakon ponovnog učitavanja stranice opet prikazuje provjeru i automatski učitava stranicu više puta.
Pokušao sam razne načine rješavanja problema:
Na računaru: promijenio DNS između automatskog i AdGuard, resetirao mrežne postavke na računaru, ponovno instalirao Firefox, ponovno učitao stranicu deaktiviranjem zaštite od praćenja i svih dodataka, pokrenuo Firefox u načinu za rješavanje problema, pristupao putem Wi-Fi i USB tetheringa, pokušao se povezati na VPN, promijenio preglednik na Brave.
Moj Windows i oba preglednika su najnovije verzije, a moja brzina interneta je preko 100 Mbps.
Ali nisam uspio proći ovaj Cloudflare provjeru i nisam dobio priliku da popunim captcha ni na jednom od uređaja.
Prilažem snimak ekrana s računara i dva snimka zaslona ili mobilnog uređaja s uključenim i isključenim Shieldovima. Trebalo mi je 5-6 ponovnih učitavanja da prođem provjeru na mobilnom uređaju svaki put i nisam imao sreće na računaru.