Zaglubljen na 'Provjeravamo da ste čovjek. To može potrajati nekoliko sekundi.', nema vidljivog captcha

Na mom Windows računaru, kada pristupam stranici koja ima provjeru Cloudflare, zaustavi se na ‘Provjeravamo da ste čovjek. To može potrajati nekoliko sekundi.’ i ne mogu koristiti mnoge stranice zbog toga. Koristim svoj mobilni hotspot za pristup internetu, a kada naiđem na stranice na mobilnom uređaju pomoću kojeg koristim hotspot, prikazuje provjeru u polju captcha, uvijek ne uspije u prvi put, a zatim nakon ponovnog učitavanja stranice opet prikazuje provjeru i automatski učitava stranicu više puta.

Pokušao sam razne načine rješavanja problema:

Na računaru: promijenio DNS između automatskog i AdGuard, resetirao mrežne postavke na računaru, ponovno instalirao Firefox, ponovno učitao stranicu deaktiviranjem zaštite od praćenja i svih dodataka, pokrenuo Firefox u načinu za rješavanje problema, pristupao putem Wi-Fi i USB tetheringa, pokušao se povezati na VPN, promijenio preglednik na Brave.

Moj Windows i oba preglednika su najnovije verzije, a moja brzina interneta je preko 100 Mbps.

Ali nisam uspio proći ovaj Cloudflare provjeru i nisam dobio priliku da popunim captcha ni na jednom od uređaja.

Prilažem snimak ekrana s računara i dva snimka zaslona ili mobilnog uređaja s uključenim i isključenim Shieldovima. Trebalo mi je 5-6 ponovnih učitavanja da prođem provjeru na mobilnom uređaju svaki put i nisam imao sreće na računaru.

na računaru

Na mobilnom s uključenim Shieldovima

Na mobilnom s isključenim Shieldovima