Як переключити регіони на Xbox?

Не можу знайти цю опцію ніде

Вони більше цю функцію вже не мають, давно ні. Ви маєте регіональне блокування, якщо не користуєтесь VPN

Цікаво, навіщо ти хочеш це зробити?

Я думав через всі “EU” лаг-сліпери в рейтингових матчах

Дякую, це прикро… можете використовувати VPN на Xbox чи це більш складно?

NA має більшу кількість гравців, тому грати в рейтингових значно легше, ніж в EU, бо там одна й та сама команда щурів кожної гри, порівняно з NA. Це причина, чому я користуюсь VPN

В Україні важко. Не можу сказати, хто маг, а хто обдурює.

Що я читав онлайн… Чесно кажучи, я просто намагаюся знайти регіон з соло-матчами в рейтингу

Є кілька способів зробити це.

1: Можна отримати хорошу маршрутизатор, який підтримує підключення до VPN-сервісу. Деякі підтримують VPN поза вашим домом, але це не те, що вам потрібно, вам потрібно отримати маршрутизатор, який підключається до іншого VPN-сервісу і ділиться ним з підключеними пристроями.

2: Якщо у вас є зайвий ПК або хочете використати ваш існуючий ПК, можна його використати. Це вимагає двох мережевих адаптерів, наприклад, LAN і WiFi або двох LAN-карт. Ви можете зайти в налаштування мережі і з’єднати два адаптери в місток. Тобто ПК буде підключений до WiFi, а приставка — до LAN. У цьому випадку потрібно з’єднати WiFi і LAN адаптери. Ви встановлюєте VPN-софтове забезпечення і підключаєте його, тоді приставка, підключена до ПК, проходить через VPN. WiFi не рекомендується, краще використати два LAN-адаптери або високошвидкісний USB-LAN-адаптер, але це не ідеально, але працює.

Наскільки я знаю, потрібен VPN на вашому маршрутизаторі.

Так, ExpressVPN — єдина, яку я знайшов, яка працює з Xbox.

Я не знаю, я не технічний гік для цього.

Круто! Я думав, що в NA дуже мало гравців, а в Азії найбільше, так? У будь-якому разі, тепер знаю причину.

Будьте здорові,

В Азії найбільше гравців, але на ПК це точно регіон із найбільшим відсотком мертвих гравців на консолі, оскільки ігри на консолі в Азії не дуже популярні.