Не можу знайти цю опцію ніде
Вони більше цю функцію вже не мають, давно ні. Ви маєте регіональне блокування, якщо не користуєтесь VPN
Цікаво, навіщо ти хочеш це зробити?
Я думав через всі “EU” лаг-сліпери в рейтингових матчах
Дякую, це прикро… можете використовувати VPN на Xbox чи це більш складно?
NA має більшу кількість гравців, тому грати в рейтингових значно легше, ніж в EU, бо там одна й та сама команда щурів кожної гри, порівняно з NA. Це причина, чому я користуюсь VPN
В Україні важко. Не можу сказати, хто маг, а хто обдурює.
Що я читав онлайн… Чесно кажучи, я просто намагаюся знайти регіон з соло-матчами в рейтингу
Є кілька способів зробити це.
1: Можна отримати хорошу маршрутизатор, який підтримує підключення до VPN-сервісу. Деякі підтримують VPN поза вашим домом, але це не те, що вам потрібно, вам потрібно отримати маршрутизатор, який підключається до іншого VPN-сервісу і ділиться ним з підключеними пристроями.
2: Якщо у вас є зайвий ПК або хочете використати ваш існуючий ПК, можна його використати. Це вимагає двох мережевих адаптерів, наприклад, LAN і WiFi або двох LAN-карт. Ви можете зайти в налаштування мережі і з’єднати два адаптери в місток. Тобто ПК буде підключений до WiFi, а приставка — до LAN. У цьому випадку потрібно з’єднати WiFi і LAN адаптери. Ви встановлюєте VPN-софтове забезпечення і підключаєте його, тоді приставка, підключена до ПК, проходить через VPN. WiFi не рекомендується, краще використати два LAN-адаптери або високошвидкісний USB-LAN-адаптер, але це не ідеально, але працює.
Наскільки я знаю, потрібен VPN на вашому маршрутизаторі.
Так, ExpressVPN — єдина, яку я знайшов, яка працює з Xbox.
Я не знаю, я не технічний гік для цього.
Круто! Я думав, що в NA дуже мало гравців, а в Азії найбільше, так? У будь-якому разі, тепер знаю причину.
Будьте здорові,
В Азії найбільше гравців, але на ПК це точно регіон із найбільшим відсотком мертвих гравців на консолі, оскільки ігри на консолі в Азії не дуже популярні.