Valaki használja itt a WTFAST-et? Ausztráliából vagyok, és most vettem prémiumot.
Hová kell manuálisan beállítanom az útvonalat, ha a SEA szerverrel szeretnék játszani? Szingapúrba vagy Ausztráliába?
Melyik adna jobb pinget?
Valaki használja itt a WTFAST-et? Ausztráliából vagyok, és most vettem prémiumot.
Hová kell manuálisan beállítanom az útvonalat, ha a SEA szerverrel szeretnék játszani? Szingapúrba vagy Ausztráliába?
Melyik adna jobb pinget?
Sydney-ből vagyok, még nem használtam WTFAST-et vagy ilyesmit, de amikor pingeltem a SEA szervert, átlagosan 135ms-t mértem, ami normális, mivel ez volt az, amit a World of Tanks ASIA-ért mértem.
A barátaim, akik WTFAST-et használtak a World of Tanks ASIA-hoz, csak kb. 10ms javulást láttak, szóval ha értékeli ezt a 10-20ms-t, akkor talán érdemes lehet használni.
Nem ígérek semmit, de én is nagyon kíváncsi voltam, milyen lesz a pingem Brisbane-ről a TPG-nél. A múlt héten a szerver IP-jét pingelve kb. 300 volt, most pedig 400.
Próbáltam VPN-t használni Sydney-be, ez javította a késleltetésemet pingeléskor, kb. 130, de játékban 450+ volt.
Teszteltem a WTFAST-et, az alábbi képernyőkép mutatja. Játék közbeni ping város nélkül = 130-160
Ausztrál játékos vagyok. Az “Automatikus legjobb kapcsolat kiválasztása” opciót használom, és a Sydney szerverhez csatlakozik, ami 120-130ms pinget ad a játék szerverhez.
Ez nagy előrelépés volt az előző amerikai szerverhez képest.
A WTFAST jobb volt, mint a Battleping, miután mindkettőt kipróbáltam egy stabil kapcsolat érdekében.
A WTFAST SEA szerverhez nem fog sokat számítani, kissé jobb lesz, ha az NA szerverhez szeretnél játszani, de ha SEA-t akarod, akkor kétlem, hogy érdemes vele foglalkozni.
Melyik szerveren játszotok? Én is QLD-ról vagyok, és jó játékosokat keresek az ausztrálok közül.
Sydney-ban vagyok, de 400-500 pingem van, miért?
Hová irányítottad a WTFAST-et?
Automatikus módban hagytam.