Зірвалося VPN коли ПК засинає?

сьогодні вранці отримав повідомлення DMCA від мого провайдера на електронну пошту щодо файлів, які я завантажував учора ввечері, будучи підключеним до PIA. Ось що я роблю:

Запускаю ПК, підключаюся до PIA, потім відкриваю браузер, щоб перевірити мій IP, переконатися, що все в порядку, потім запускаю торрент-клієнт.
У мене увімкнено захист від витоків DNS та IPv6.

Здається, що це має бути безпечним, окрім можливості того, що PIA від’єдналася, коли мій комп’ютер засинав учора ввечері.

Чи це проблема для інших користувачів?

Яка версія PIA? Яка ОС? Ви хочете постійний захист VPN без витоків у будь-який час? Ви хочете торрентувати цілодобово?

Вам спочатку потрібно спробувати останню версію з увімкненими захистом від витоків та функцією killswitch за замовчуванням.

Все зупиняється, коли ваш комп’ютер йде в режим очікування, включно з мережею. Це і є режим очікування.

Інакше, він би не засинав.

Також, якщо ви торрентите щось нічого, краще вимкнути будь-які налаштування енергозбереження, такі як сон або гібернація. Вимкнення монітора — це нормально.

Або ж, VPN вашої домашньої мережі. Перевірте характеристики вашого маршрутизатора, і якщо він підтримує openVPN, тоді ви готові до дії за допомогою інструкцій.