Як хакери знаходять і хоплять хакерів, якщо вони користуються VPN?

Як хакери знаходять і хоплять хакерів, якщо вони користуються VPN?

Читайте, наприклад, історію дуже обережної людини, яка була знайдена багато років потому після того, як вона повторно використала ім’я акаунта в форумі, що відслідковувалося до її незаконної діяльності. Історія Росса Улбріхта і Silk Road.

VPN не запобігає розкриттю вашої особистості.

Виконуючи інші дії, які не захищені VPN, або за наявності журналів VPN, наданих правоохоронним органам за їхнім запитом.

Значно більше ніж IP-адреси. В цифрових слідах залишається всюди, подумайте про браузерні агенти, унікальні цифрові відбитки софту. Техніки і використовувані інструменти, ті ж помилки у написанні. Методи оплати, облікові записи для VPN тощо. В якийсь момент вони припустять робочу помилку і розкриються, як і більшість злочинців. Пам’ятайте, великі зломи займають багато часу, що підвищує ймовірність помилок.

З мого досвіду, це просто перебільшені проксі, що лише сповільнюють вас, тоді як я налаштовую проксі правильно, щоб досягти щонайменше 1 тисячі CPM дуже швидко. Жоден сам по собі не зможе повністю замаскувати вас. Удосконалене ротаційне IP + зміна MAC-адреси дуже допомагає.

VPN захищає лише від перехоплення трафіку під час його пересування. Це можна подолати, якщо це єдина захист. Це як замок із стінами тільки з одного боку.

Якщо ваша гігієна даних в інтернеті погана (використання одного й того ж ім’я користувача/пароля скрізь), то VPN не захистить ваші акаунти від зломів.

Якщо ви користуєтеся Wi-Fi, і ваш роутер старий із застарілою шифруванням, хтось може спробувати перехопити трафік перед його шифруванням.

Якщо ваша ціль — небезпечне місце, його можна зламати, після розшифрування.

VPN гарний, але якщо ви не налаштуєте власний VPN, я б не довіряв, що ваша активність не буде записана. Вони також не роблять вас невидимими. Ваш інтернет-провайдер зможе знати, що ви використовуєте VPN, і, ймовірно, навіть який провайдер.

Вони справді захищають тільки від розуміння вашого трафіку під час передачі. Завжди існує більше можливостей для атак, ніж просто дані в транзиті.

Дивовижна стаття. Don't use VPN services. · GitHub

Більшість VPN-сервісів зберігають журнали трафіку, і з вашим обліковим записом легко піймати.

Краще використовувати проксі, а ще краще — чергування проксі (підключення до кількох проксі поспіль). Більшість проксі — від приватних осіб і не зберігають журнали, а навіть якщо і, уряд рідко знає про них. А коли використовуєш 5-10 проксі поспіль, стає ще складніше. Але все одно можна спіймати.

Ви можете зловити хакерів за допомогою таких дивних речей, як мова, якою вони користуються на форумах. Це дивно, але кримінологічна лінгвістика набирає поширення з появою інтелектуальних систем ML.