Може хтось пояснити, як VPN допомагає легше находити лоббі?

Я чую від людей постійно протягом останніх років у спільноті COD, що VPN дає змогу швидше знаходити лоббі, але я ніколи цьому не вірив і сам граю через VPN, який я не використовую для цього. Я завжди отримую однакові лоббі, люди говорять про якийсь конкретний VPN, але люди дурні, купуючи його. Це означає, що ті, хто продає ці послуги, добре заробляють на брехні, яку їм подають люди. За власними тестами можу сказати, що так, лоббі з VPN дійсно існують у MWIII, але це не вимикає змагальний матчмейкінг; воно просто збирає вас з іншими людьми в тому ж районі з подібним з’єднанням. Якщо ви граєте через з’єднання понад 100 мс, бо пошук у діапазоні, наприклад, інших COD, там шукає 136 мс, потім раптово підвищується до 200 і циклічно шукає матчі, щоб знайти гравців з подібним з’єднанням на тому ж сервері, ви можете зробити це, під’єднавшись до VPN у своєму регіоні з ping понад 100, почати пошук, закрити гру, переключитися на звичайне з’єднання, натиснути запуск і ваш матчмейкінг змусить вас опинитися у VPN-лоббі. Мій досвід показує, що багато цих лобі хостяться у Гонконгу, де багато людей з Китаю з VPN, і Австралія, мій регіон, зазвичай має одне лобі, повне китайських гравців, що підвищують рівень у групах з 6 гравців із PS4, які працюють цілодобово.

Це довга пропозиція.

Це не те, що ви хочете почути, але просто станьте краще, ніж намагатися знайти легкий спосіб.

Це не так, це фікція.

З VPN ви шукаєте в районі, де небагато людей грає, наприклад, якщо ви на західному узбережжі о 14:00, пошук буде в районі, де 2 години ночі — і всі там сплять, тому навантаження на навички зменшується, що ускладнює пошук лобі, яке може бути бот-лоббі. Але VPN працює найкраще в Warzone. Щоб знайти абсолютних ботів, потрібно 2-боксе, але це не зробить вас кращим гравцем, і навпаки, є різні рівні для пошуку найкращих лобі.

VPN використовується з іншою метою. У випадку з COD, єдине, що має значення — це якщо ви хочете грати в іншому регіоні, ніж ваш власний, і це залежить від серверу VPN. Деякі сервіси (не всі) дозволяють вибрати сервер у різних регіонах. Головне — якщо ви робите це за межами США, ваша затримка зростає, оскільки ви шифруєте все це (з додатковим навантаженням), і спілкуєтеся з сервером, який знаходиться далі.

Неможливо ігнорувати закони фізики у контексті затримки. Можливо, у інших регіонах є легші лобі, але ви заплатите за це затримкою. Я використовую VPN для іншого цілого випадку — моя дружина з Південної Африки, і вона може дивитись шоу в Netflix через VPN, оскільки вони недоступні в США. Однак стрімінг Netflix і його буферизація не є делікатною на затримку.

Коли кажуть “стати кращим”, це означає, що вони самі погані у грі.

Чому?

Навіть професіонали, які грають несерйозно, не люблять грати, бо це занадто конкуренційно.

Незалежно від того, наскільки ти кращий, гра створена так, щоб у тебе був певний KDA.

Підвищення рівня тільки означає, що ти зустрінеш кращих ворогів. Звичайно, лише до певної межі, але саме для цього існує Ranked.

Матчмейкінг маніпулює і шкодить найкращим гравцям заради новачків.

Це нічого не варте для захисту.

Як це має сенс? Я стабільний гравець у COD з KDR 2-3. Чим краще ти стаєш, тим важче стає.

З SBMM покращення безглузде, lol.

Я майже повністю припинив грати в COD з 2019 року, бо високий рівень SBMM — це дурня. Легкий спосіб набагато веселийший ніж грати з професіоналами CDL у кожній грі. Не те, що я не можу змагатися, просто це швидко набридає.

просто станьте кращими, ніж шукаєте легкий вихід.

Так він може мати більш нещасливий час, добра порада.

Я вже використовую два платформи для оберту, оскільки легше обійти алгоритм через EOMM, а не SBMM — це просто міф VPN, що я вважаю смішним.

Чи не може це теж вийти з-під контролю?

Я очікую, що ті, хто грає о 2 ночі, будуть дуже наполегливими.

Майн в Warzone потребує більшої кількості гравців для заповнення лобі, тож EOMM не може бути завжди активним 24/7, особливо для менших режимів пошуку. Але EOMM враховує час, кількість гравців і коли потрібно коригувати, і у випадках із COD можна обмежити пошук до 200мс і не перевищувати цей показник або не зможеш під’єднатися до всіх центрів даних. Вони мають обмеження по пінгу для тих, хто шукає більше 100мс, уже на відміну від BO3-MWII.

Я знайшов для старих COD, таких як CW, що працює, якщо я обмежую пошук Австралією — це невеликий регіон, і гра автоматично під’єднує мене до будь-якого матчу. Так я позбавляюся EOMM, граючи на Xbox без кросплеї, тому менше гравців. Також можна змусити P2P-лобі, щоб зламати EOMM.

Суть у тому, що кожен регіон використовує EOMM для визначення результату матчу і підбору гравців. І спроби обдурити алгоритм на альтернативних акаунтах не завжди працюють, бо у них хороша система обману поведінки гравців, я помітив патерни алгоритму за допомогою взаємодій, що виходять за межі матчу.

То ви захищаєте використання VPN і реверс-бустинг?

Люди, які кажуть, що вони не хороші, мають на увазі, що вони самі погані у грі. Ви можете сказати, коли хтось буває шахраєм, бо він злюється, стверджуючи, що шахраї. Якщо ти нічого не робиш поганого, ти не будеш так захищатися.

так, можливо, працює у Warzone на менших регіонах або у менших режимах, але не у мультиплеєрі. Найкращий спосіб — знати, як працює алгоритм і маніпулювати ним, бо просто підсилює новачків, щоб вони думали, що вони хороші.