Як можу налаштувати свій роутер на підключення до мого VPN-підписки

Це можливо взагалі? Я підписався на VPN unlimited. Все, що я хочу зробити, це налаштувати мій роутер на підключення до цієї підписки, щоб усі пристрої у моєму домі, наприклад мій смарт TV, могли дивитись шоу Netflix з іншої країни.

Що я роблю зараз — підключаюся до VPN unlimited через мій Mac і потім через Chrome Cast транслюю шоу назад на мій телевізор.

Це залежить від налаштувань вашого роутера. Не впевнений, чи це хороша ідея. VPN може сповільнити ваш інтернет на всіх пристроях, якщо ви фільтруєте VPN через ваш роутер.

Також геообмеження не завжди працюють і не є на 100% надійними. Це залежить від сервісу VPN.

Якщо ви дійсно хочете спробувати — пошукайте “VPN і модель вашого роутера” в Google. Наприклад, Netgear, Asus. Удачі!!!

Orbi підтримує VPN через OpenVPN, але цей VPN призначений для віддалених клієнтів, щоб підключитися до вашого роутера Orbi, а не для шифрування вихідних підключень з вашої локальної мережі до Інтернету.

Документація вказує, що підтримується OpenVPN.

Існують деякі складніші методи зробити це, але використання Orbi для цього навряд чи один із них. У мене в режимі мосту, і я використовую маршрутизатор Pfsense, і можу створювати правила, що примусять VPN використовуватися для певних пристроїв, але не для інших. Недолік Orbi — він не підтримує VLAN, тому доводиться робити це на рівні пристрою.

Я багато подорожую і використовую VPN під час перебування в готелях і на публічних Wi-Fi. Маю хороший досвід із гео-зміною місцеперебування такого роду.

Orbi не підтримує вихідні VPN-з’єднання, лише вхідні.

Те, що я роблю зараз — підключаюся до VPN unlimited через Mac і потім транслюю шоу через Chrome Cast назад на мій телевізор.

Це фактично зриває вашу VPN, тому що це не спосіб роботи Chromecast. Chromecast не використовує VPN.

Я вирішив цю проблему, отримавши інший маршрутизатор.

Я також це читав. Orbi не підтримує вихідні VPN-з’єднання, як інші маршрутизатори Netgear з підтримкою ddwrt або tomato для встановлення VPN.