VPN ya olmayacak - Dragon Quest X

VPN ya olmayacak - Dragon Quest X

Dragon’s Den’de bildirildiği (ve doğrulandı) ki DQX üzerindeki bölge engelinin kaldırılmış gibi görünüyor. Spekülasyon yapabilirsiniz, şahsen Ashes’in teorisiyle beraberim; bunun 3DS sürümünü yurtdışına götürenlerle ilgili olduğunu düşünüyorum.

Şimdi sadece İngilizce konuşan rahat oyuncular için PC sürümünün çevirisini yapan birini beklemem gerek… İnternette dolaş, ben bekliyorum :)^lütfen.

Kayıt kodunu nereden alabilirim? Buraya girmeniz gereken kod: https://secure.square-enix.com/account/app/svc/dqxshopnregistration

Peki, gerçekten dünyanın tam karşı tarafından oynamak ne kadar kötü olur? Latency o kadar kötü olur mu ki oynanamaz hale gelir yoksa gerçekten önemli değil mi?

Woodus’un rehberini takip etmeye çalışıyorum ama ücretsiz deneme için istemciyi indirip kuramıyorum. Bence rehber güncel değil.

Yardım eder misiniz?

Megami Tensei Famicom için halen yama çıkmadı. Sadece söylüyorum :stuck_out_tongue:

SE sitesinden alırsanız gerekmez. Bu sadece deneme sürümünü amazon.jp gibi dışarıdan bir satıcıdan alırsanız gerek olur.

Bu o kadar kötü değil, çünkü oyun pek aksiyon içermiyor, hatta 200-300 ms ping ile bile oynanabilir.

Hangi rehberi takip ediyorsunuz? Yazdığım rehber geçen ay güncelliydi.

Sanırım deneme süresi bitti ama emin değilim. Wii üzerinden oynuyorum, Den’de birkaç PC oyuncusu var.

Öncelikle Japon Square Enix hesabı mı oluşturdun?

Rehberi takip edip oyunu indirmeyi başardım, çevrimdışı oynayabiliyorum sanıyorum ama çevrimiçinde bağlanamam. Denedim, okuma yapılamadığı için oldukça şaşırdım ve bu durum beni çok rahatsız etti.

İPad için resmi bir sürüm var >.>;

Bir noktada kayboldum. Ne yaparsam yapayım anahtar olmadan ilerleyemiyorum. Amazon’dan almaya çalıştım ama Japon faturalama adresi istiyor (ki elimde yok).

Burada http://i.imgur.com/MRMpuWu.png

Giriş yaptıktan sonra bu hataları alıyorum ve otomatik olarak kapanıyor. Bakımda mı yoksa başka bir şeyden mi kaynaklanıyor?

Düzenleme: Sorunu çözdüm!