TLDR: Під час перебування в готелі, як я можу налаштувати свій Wi-Fi Beryl AX для роботи з моїм VPN Anyconnect + Zscaler? Мене цікавить повна інструкція з налаштувань від початку до кінця.
Почну з того, що я не найрозумніший олівець у коробці, але я все одно малюю так само добре! Я цілком здатний навчатися і розуміти інформацію, коли її пояснюють.
За останні три тижні я досліджую мережу Інтернет, вивчаючи інструменти Gl.inet і їхні функції, і нарешті замовив свій Beryl AX, але я дуже новачок у світі маршрутизаторів та VPN, можливо, запитам прояснення, якщо говорите технічною мовою ха-ха
Я переїжджаю через кілька тижнів в інший штат (Оклахома) і буду зупинятися в досить дешевому готелі щонайменше місяць, поки будинок не буде готовий. Моя компанія використовує Cisco Anyconnect VPN + Zscaler і я намагаюся зрозуміти, як моє налаштування Beryl має виглядати, щоб гарантувати, що я зможу не тільки підключитися до Wi-Fi, але й уникнути переривань підключення і втрати дзвінків, зберігаючи при цьому безпеку даних.
Актуальна інформація:
Мені не потрібно приховувати своє місцезнаходження, оскільки переїзд схвалено. Виявив, що більшість людей, які задають подібне питання, зосереджені на уникненні виявлення для роботи.
Я не можу скачати нічого на свій ноутбук або змінювати налаштування, і хочу бути впевненим, що не викрию дані, оскільки працюю з критичною PPI & PII цілодобово.
Можливо, мені доведеться використовувати повторювач Wi-Fi, оскільки я більш ніж впевнений, що в кімнаті не буде Ethernet-порту. Є телефонна розетка, але вона релевантна?
Маю досить хорошу технічну підтримку на роботі і можливо зможу з ними зв’язатися, якщо потрібно, але не знаю, що запитати або як вони можуть допомогти.
Моя робота вимагає, щоб я весь день був на телефоні, і я часто завантажую файли з клієнтами під час дзвінків.
Щодо використання даних, я в середньому споживаю близько 100 ГБ на місяць відповідно до звіту міряння даних мого ноутбука. Це було потрібно для оцінки обсягу даних, які мені потрібно при переході на ISP Hotspot.
Запитання-
Чи можу я просто підключитися до маршрутизатора як до розширювача або підсилювача Wi-Fi з VPN вимкненим, без Wireguard і без VPN Kill Switch? Я цілком розумію додатковий рівень захисту, мені цікаво, чи є інші причини. Існує ризик витоку даних лише за допомогою налаштувань VPN компанії?
Я також читав у цьому форумі, що кілька людей були змушені завантажувати налаштування Luci, щоб дозволити Anyconnect підключатися через VPN Beryl. Будь-яка інформація щодо цього була б чудовою, оскільки я повністю гублюся в цьому питанні.
Мінусів або важливих деталей я можливо пропустив? Я впевнений, що тут є ще компоненти для налаштування, про які я не знаю. Просвітіть мене, майстри цифрової ери!
Якщо є ще якусь додаткову інформацію або контекст, яку можу надати, скажіть! Якщо ви дійшли до цього моменту, дякую вам за читання💛