VPN у доступу до робочої VPN для імітації американської IP-адреси за кордоном?

Моя компанія ще кілька місяців працює віддалено. Нам дозволено працювати будь-де в США, але заборонено “телемагазин” за межами США. Щоб працювати віддалено, потрібно підключатися через VPN до мережі компанії. Мене цікавить, чи можу я використовувати VPN, наприклад, ExpressVPN, а потім підключатися до робочої мережі через VPN, щоб здавалося, що я використовую американську IP-адресу. Чи це можливо? Якісь умови або ризики, про які надлежить знати? Я фактично намагаюся обійти правило, що нам заборонено працювати за межами США. Всі ідеї, як не потрапити, приймаються! Дякую!

Можливо? Так. Вас зловлять? Мабуть. Але легко перевірити, чи є підозра і чи їй важливо? Також так.

Вибачте, але ви неправильно підходите — софтверні VPN завжди мають блок IP-адрес, які можна обробити і прослідкувати. Апаратура VPN дозволяє отримати VPN з дому, він унікальний для вас. Безпідставно, якщо запитати мене, самий великий питання — чи зможе ваш менеджер визначити провину за голосом? Безсумнівно так — особливо якщо ви в іншій країні. Все про тон голосу змінюється.

Безсоромно рекламу моїх сервісів віддаленої роботи laterwork.com