VPN TV at 2-й дім для основного дому

Я наразі використовую Fubo для мого домашнього сервісу стрімінгового телебачення. У нас є другий дім, який ми використовуємо, і ми хотіли б отримати доступ до Fubo там, але Fubo обмежує тип пристроїв, які можна використовувати за межами вашого дому.

Мій план, який я уявляю:

• Встановити Unifi Express у другому домі
  • Підключити Unifi Express до основного дому (здається, з UDM SE) через VPN (Wireguard?)
  • Маршрутизувати тільки телевізор так, щоб весь трафік йшов через VPN до основного дому, решта трафіку не маршрутизуються через VPN.

Що ви думаєте, чи це можливо, або чи є кращий спосіб зробити це?

Привіт! Дякуємо за публікацію на r/Ubiquiti!

Цей сабреддіт створений для неофіційної технічної підтримки людей, які використовують або хочуть зануритися у світ продуктів Ubiquiti. Якщо ви ще не детально описали своє питання, будь ласка, редагуйте його і додайте якомога більше корисних деталей.

Будь ласка, прочитайте та зрозумійте правила бачкої панелі, оскільки пости та коментарі, що їх порушують, будуть видалені. Всі пости поза темою розміщуйте у тижневій тієї поза темою, яку закріплено вгорі сабреддіту.

Якщо ви побачите поширення дезінформації, спроби оманути інших або іншу недоречну поведінку, будь ласка, повідомте про це!

*Я є ботом, і ця дія була виконана автоматично.Якщо у вас є питання або турботи — зв’яжіться з модераторами цього сабреддіту.