VPN-lerin yasaklanması. Bir türlü bağlanamıyorum

VPN-lerin yasaklanması. Bir türlü bağlanamıyorum

Dünya tam dijital dönüşüme geçerken burada Pakistan’da VPN ile internete bağlanmaya çalışmak çok zor.

Cidden bu ülke çok kötü durumda

Sadece benim başıma mı geliyor lol

AWS ücretsiz katmanında kendi Open VPN sunucunuzu kurun.

Nord VPN ödedim, rastgele çalışmayı durdurdu, bağlanıyordu ama sonra internet yok, dizüstü bilgisayarda tamamen çıkış yaptım ve tekrar giriş yapamadım, şimdi Nord sitesi bile engellendi ve giriş yapamıyorum, Proton’u tekrar denedim, telefonda yavaş çalıştı ama dizüstünde bağlantı kurmadı ve site bile engelli değildi.

İşte benim de aklıma gelen buydu, server değiştirince çalışmaya başladı. Kanada ve ABD dışındaki sunuculara bağlanmayı deneyin. Bu öngörülemez siyasi ortamda VPN büyük kurtarıcı oluyor. Ödeyen bir versiyon alabilirsiniz.

Ah baya. Bunu daha yeni paylaştım. Sanırım her şeyi engelliyorlar artık. Sadece ücretli VPNler kullanıyorum. Laptop’tan VyprVpn’dan çıkış yapıp tekrar giriş yapamıyorum. Hiçbir VPN sitesi erişilebilir değil. Bu ülke kahrolasıdır.

Şu anda VPN’e bağlıyım (Surfshark).
Surfshark, bağlantım kısıtlandığı için sunuculara sınırlı erişimin olduğunu söylüyor ama birçok sunucu çalışıyor.

Benim tarafımda %100 çalışıyor. Evet, ücretli VPN kullanıyorum. Normalde kullandığım lokasyonlar ABD, UK ve Almanya.
Bu yorumu VPN bağlantısıyla yapıyorum.

VPN ADI: AVG (Belki duymamışsınızdır çünkü ben az müşteri olan VPNleri tercih ederim)

Surfshark’tan PureVPN’ye ve sonra artık AVG’ye geçtim. Mükemmel çalışıyor. (Kötü olduklarını söylemiyorum, onlar da iyiydi ama daha basit arayüz ve uygun fiyatlı olanları tercih ediyorum, Surfshark oldukça uygun fiyatlı. Ayrıca, yaptığım iş Kill-switch (VPN aktif değilse interneti kesen özellik) gerektiriyor.

Ayrıca,

Ücretsiz 2 ay deneme süresi alabilirsiniz. Yardımcı olduysa oylayın.

Warp+ PC’de çalışıyor ama mobilde çalışmıyor.

Paid PIA da bağlanmıyor, wifi (Nayatel) üzerinde
Ama Jazz 4G ile bağlanıyor.

Evet. Ben de ödemeli VPN’ler çalışıyor. Wireguard protokolü kullananlar. Bu konuda sorun yaşamıyorlar.

Firewall ile ilgili birçok şey deniyor. Bir sefer VPN’e bağlanmak için uygulamayı açamadım.

PureVPN. Mükemmel çalışıyor.

Bazen çalışıyor, bazen 2 gün boyunca çalışmıyor
Saçma olan ise saat 5 veya 6 civarında başlıyor sorunlara, 7 veya 7:30 gibi geçiyor.

Hatta Warp bile bağlanmakta zorlanıyor.