Utilizează un VPN - Găsirea și exploatarea adresei tale IP necesită doar câteva clicuri, oricine o poate face

Este cunoscut de mult timp că era POSIBIL să obții adresa IP a altor jucători. Ceea ce nu realizasem era cât de ușor este să o faci efectiv.

Datorită faptului că Destiny 2 fiind (în esență) Peer to Peer, ai o conexiune directă cu toți ceilalți din jocul tău, chiar și în Turn. Cu o simplă utilizare a unui software popular de analiză a traficului, pe care nu îl voi numi, poți vedea imediat adresa IP a fiecărui jucător cu care ești conectat. Cel mai rău este că acest program este complet freeware și nu necesită absolut nicio expertiză pentru a fi utilizat.

Împreună cu informațiile oferite de acest program și cu un simplu firewall, o persoană cu intenții rele poate bloca strategic anumite conexiuni într-un mod specific, ceea ce poate duce instantaneu la eliminarea oricărui Guardian țintit din serverul Destiny 2. Acest lucru nu implică chiar “DDoS”, ci este literalmente ceva ce oricine poate face cu puțină cercetare. Desigur, cu adresa ta IP expusă altor persoane, te expui, de asemenea, unui posibil atac DDoS.

Am aproape 2000 de ore în Destiny 2 de când a fost lansat pe PC și nu aveam idee că adresa mea IP era transmisă atât de public. E ca și cum ai descoperi că bluza ta preferată are toate informațiile tale de credit și bancare imprimate pe ea cu litere bolduite, și ai fost să mergi în public cu ea în ultimele luni. Incredibil.

Da, aceasta este o problemă serioasă, dar oamenii de aici se plâng de win trading. Nimic din toate acestea nu s-ar întâmpla dacă Bungie ar trece la servere dedicate.

Wireshark, pentru oricine este interesat.

aceasta problemă se aplică și utilizatorilor de console?

Ce împiedică persoana cu intenții rele să blocheze IP-ul tău VPN?

VPN este o metodă de a fi anonim pe internet, de a construi un tunel securizat sau de a-ți ascunde locația, dar nu este o metodă magică de îmbunătățire a conexiunii

De asemenea, vei adăuga latență

De asemenea, nu am fost niciodată DDoS în Destiny.

Rețineți și că un VPN slab va face ca latența dvs. să fie inconstantă, ceea ce va duce la interzicerea din competiție. Latența stabilă este mai importantă decât cea mai mică latență.

Jocul nu respectă GDPR, de fapt.

Pentru ceva gratuit, folosiți TOR. Dar dacă sunteți mulțumit să plătiți după perioada gratuită, utilizați NordVPN.

Exact. Ar rezolva în mod literal 90% din probleme dacă am trece la servere dedicate. Este deja 2019.

Serverele dedicate ar rezolva această problemă, dar ar adăuga întotdeauna întârziere. Întotdeauna va dura mai mult pentru mesajele A → S → B decât A → B.

Indirect și, dacă nu s-a schimbat, are întârziere extremă. Am folosit Private Internet Access pentru Xbox-ul meu în jurul anilor 2012-2013 și, deși nu eram deconectat, timpul de răspuns era groaznic.

Da. Nu poți face astfel de lucruri cu consola în sine, dar doar configurând un calculator între consolă și router.

este și mai ușor să sniffezi IP-urile utilizatorilor de console

Este ușor să schimbi IP-ul VPN-ului tău. Nu este întotdeauna ușor să schimbi IP-ul pe care ți-l oferă furnizorul de servicii, în funcție de perioadele de lease și de alocări.

Dacă nu ai fost niciodată DoS în Destiny, presupun că nu ai jucat multe, dacă nu chiar niciun joc la rang legend? Am făcut-o… este răspândit. Sunt un inginer de rețea și consultanță de acasă, și asta a fost motivul pentru care am început să folosesc un VPN.

Nu iei în calcul faptul că fiecare jucător comunică cu un server, în timp ce fiecare jucător comunică cu alți jucători. Dacă este 4v4, atunci comunic cu 7 oameni, iar acei 7 comunică cu alți 7 fiecare. Un server dedicat are o singură conexiune per jucător, deci doar 8 conexiuni față de 56, ceea ce poate reduce latența. De asemenea, locația geografică va juca un rol. În prezent, te asociezi de obicei cu oameni din apropierea ta. Dacă locuiești în NY, atunci vei juca de obicei cu jucători din nord-est sau poate coasta de est. Nu știu exact unde are Bungie datacentere, dar dacă toți se conectează la Washington, acest lucru poate cauza probleme. Sunt mulți factori care influențează. Diferența de latență poate fi minimă, dar stabilitatea generală ar trebui să fie mai bună. Nu vei mai fi împușcat când ești după un zid.

OK, are sens dacă ești ținta atât de des.

Eu majoritatea timpului stau în quickplay și am atins doar 4500 în competiție.

Totuși, am jucat foarte mult Trials of Osiris și nu s-a întâmplat nimic în trecut.

Bineînțeles, am tot felul de erori de rețea, dar poate e din cauza multor lucruri, nu doar un atac real.

Fiecare acțiune a unui jucător, inclusiv fiecare mișcare, trebuie transmisă tuturor celorlalți jucători. Dacă se trimite mai întâi către un server care trebuie să primească, proceseze și apoi retransmită, va adăuga întârziere și, posibil, de multe ori întârzierea va fi mai mare, în funcție de locația jucătorilor. Dacă cineva are o conexiune proastă, un server nu poate remedia acest lucru. Și costul suplimentar pentru server ar însemna mai puțin conținut.

Da, ultima ta propoziție este de fapt o observație foarte importantă. Mulți susțin că sunt DDoS din cauza jocurilor, dar în realitate, adesea, au o conexiune slabă cu gazda lobby-ului. Sunt foarte multe explicații în afară de activitate malițioasă, mai ales în cazul calificărilor inferioare de glorie.