Особисто я це ненавиджу. Ось список додатків, які я повинен мати/маю, але постійно мені доводиться перемикатися між ними через обсяг пам’яті на телефоні (деякі зрозумілі):
Інтернет-провайдер, домашня камера, всі мої банки, графіки терапії, кабінет лікаря, лоток для сміття, будь-який магазин рукоділля, харчування, їдальні, моя робота, додаток заради роботи, додаток для USB-накопичувача (який я навіть не можу використовувати через обсяг пам’яті), мій принтер, контроль ваги, оплата квартири, і ще багато іншого.
Я можу частково з цим погодитись, залишивши кілька, а інші — з повною логікою… потім є безглуздий, як мій принтер. Я його потрібен лише для підключення до інтернету телефону. І все. Але о, я вже маю Bluetooth-зв’язок, чому тоді?
так, я теж не люблю це. Додатки для всього, кожного ресторану, кожного магазину і так далі. Вирішення цієї проблеми — це ідея на мільярд доларів, на мою думку.
Я уникаю додатків магазинів і ресторанів настільки, наскільки можливо. Мені не потрібен корпоративний баласт, який тягне мій вже старий телефон і збирає мої дані. Я намагаюся використовувати браузерні версії, якщо вони є, навіть якщо вони йдекають, або приймаю, що можливо пропущу деякі переваги. Загалом, я не купую електронні або побутові прилади, які вимагають додатка для повної функціональності, якщо вони не працюють з уже використовуваним мною додатком, але мені особисто не потрібно багато з них, тому це легко уникнути.
Я не знаю, як я зможу впоратись із роботою, яка вимагає встановлення додатка на мій особистий пристрій. Останнього разу, коли на мене намагалися змусити, я залишив роботу з інших причин до того, як почали погрожувати через невстановлення. Як ти ставишся до робочих додатків, OP? Вони обов’язкові?