Як і кажуть інші, я думаю, OP плутає стрімінг з торрентингом. Здається, він торентить щось і забув сховати своє місцезнаходження. Я не вірю, що використання VPN для зміни місця розташування для перегляду різних шоу на Netflix є незаконним. Прошу, виправте мене, якщо я помиляюся.
За анакдотами, я був штрафований на 750 євро за торрентинг фільму в Німеччині. Я щойно прибув до дому своїх свекрів, і мій комп’ютер автоматично підключився до їх Wi-Fi, і я завантажував фільм перед від’їздом. Підключився всього на 4 секунди, але це коштувало мені 750 євро. Існує ціла індустрія юридичних фірм, яка займається цими справами. Моя порада — навіть не думайте про це.
Якщо ви студент, ваша універ може запропонувати послуги юридичних консультацій. Вони можуть допомогти зменшити суму, але, як кажуть інші, ви не зможете насправді позбавитися цього.
Якщо це був стрімінг, швидше за все, ви отримали справжню авторську неправильність. Якщо ви використовували торрент, це вже щось інше. Чи не могли б ви поділитися анонімізованим зразком документа?
Ці штрафи накладаються лише на людей, які діляться фільмами (торрент)
Найголовніше: вони просять вас підписати лист і надіслати назад. НЕ робіть цього. Це пастка, оскільки вона містить юридичне прохання:
Я платитиму ваш штраф
Я визнаю, що це зробив
Якщо зроблю знову, штраф буде величезним
Я позбувся мого штрафу, надіславши їм змінений Заяву** - Вони здалися після кількох спроб. Я також попросив їх надати мені всі дані, які вони мають про мене для наступних листів (запит DSGVO).