Истина за телеграм в танзания?

От година и више користам Телеграм и сада се питам зашто није постао стандард комуникације међу мојим вршњацима као WhatsApp. Недавно сам приметио да Телеграм има проблема са повезивањем, посебно када сам у Танзанији. Још од како сам у земљи, не ради већ више од месец дана. Нико кога питам не зна шта се дешава са апликацијом, али сумњам да је забрањена, па треба да потврдим да ли су моје сумње тачне.

Хвала вам што сте увод у р/таџанија. Молимо вас да прегледате наша правила и осигурате да је ваш пост правилно означен. Будите љубазни према другима. Повреде правила, укључујући спаминг, доводе до уклањања постова или забране од стране субрредита. Ако видите коментаре који крше правила, молимо вас да их означите или пријавите како бисте одржали ред у сабредиту.

Ја сам бот, и ова акција је извршена аутоматски. Молимо вас да контактирате модераторе овог сабредита ако имате било kakva питања или забринутости.

Мислим да јесте. Не могу користити без VPN.

Паметни идиоти у ТЦРА-у покушавају да све контролишу.

Telegram X ради добро,

Оригинални Телеграм треба VPN.

Није забрањен.
Ја сам такође у мисији да убедим своје вршњаке да га користе због приватности и безбедности. Плус, невероватан кориснички интерфејс!

lol Мислио сам да лудом. Да, ради само са одређеним интернетом. Зуку ради. Дата за Аиртел / Вода. / Вода кућа. Не ради

Telegram није раније радио код мене када сам стигао пре око 2 недеље. Из непознатог разлога, сада ради без VPN.

Проблеми су са везом са моје стране, али после неколико минута почне да ради. информативно, користим Халотел.

Када сам био у Танзанији пре 2 године, норд VPN уопште није радио. Телеграм је и тада радио добром.

Пошаљите поруку подршци Телеграма и питајте.

Од када имате ове проблеме?