Відключення після кількох хвилин при фізичному перебуванні у Канаді

Я купив Proton VPN під час Чорної пʼятниці 2023 року, коли ми були в іншій країні. Підключився до сервера в Канаді і використовував той самий без будь-яких проблем. Це працювало нормально на моєму ноутбуку з Windows, Wi-Fi на телефоні Android та мобільних даних. Використовував його там, поки не повернулися до Канади в лютому 2024 року.

Після повернення до Канади я одразу помітив проблему. Я підключаюсь до того ж самого сервера в Канаді, що й в іншій країні, і вже майже місяць не користуюсь ним, бо кожного разу після кількох хвилин з’єднання воно припиняється. Фактично, 0 віддачі, 0 завантаження і здається, що я не підключений, тому я не можу користуватися Інтернетом, поки не відключу Proton VPN. Зараз я припинив його використовувати.

Я веду переписку з підтримкою Proton вже 3 тижні, але, незважаючи на їх допомогу, нічого не працює. Я двічі задавав питання, чи це пов’язано з моїм маршрутизатором, його налаштуваннями, і чи потрібні їм будь-які специфікації або інформація з цього приводу, і вони здається, що не помічають цю проблему і ігнорують її. Вони надають базові поради щодо усунення несправностей, наприклад, можливо через Malwarebytes на моєму комп’ютері, але у мене його не запущено, я його просто встановив. Він з моменту встановлення не працює, я використовую його лише для сканування за запитом і тоді закриваю додаток. І те ж саме відбувається на Wi-Fi мого телефону (підключення до Canada…), і на телефоні немає антивірусів або Malwarebytes. Тому це не MB.

Я повністю перевстановив Proton VPN двічі, видаливши все.

Я скинув налаштування мережі через PowerShell.

Потім вони кажуть мені налаштувати ручне підключення OpenVPN/WireGuard на моєму комп’ютері. Я відмовляюся, оскільки не повинно бути потреби це робити, оскільки воно працювало добре в іншій країні.

Вони рекомендують мені завантажити останню попередню версію на моєму комп’ютері. Я скептично ставлюся до цього, тому що у мене вже найновіша версія на моєму Android телефоні з новим дизайном, і там те саме.

Тому звертаюся тут, сподіваючись, що у когось є поради щодо усунення несправностей. Вам колись з цим доводилось стикатися?

Привіт! Чи можете ви поділитись номером звернення, щоб ми краще зрозуміли вашу проблему і які вже зроблені кроки?

Канада — це шпигунський софт

Привіт і дякую. Номер звернення: #2741891.
Я шукаю альтернативні поради для усунення несправностей. Може, хтось вже стикався з цим раніше.

Я знаю. Тут недовго залишаюсь.