Телефонні дзвінки до США (розумно недорого)

Це питання емігранта, специфічне для Кореї. Здається, що уряд Кореї обмежує VoIP-зв’язок у такий спосіб, що порушує роботу Google Voice, якщо у вас корейська SIM-карта в телефоні. Хтось знає інший спосіб дзвонити бізнес-номерам у США (не безкоштовним). Бізнес важливий; без Hangouts або месенджерів.

Я додам кредит на Skype, якщо потрібно, але я сподівався на безкоштовне рішення, оскільки мене полікували GV до Кореї.

Якщо у вас корейський телефон

Телефонуйте за номером ‭02-1688-5959‬

Після того, як вона заговорить корейською, наберіть 1-код міста-номер

Це просто коштує як місцевий виклик. Тобто використовуються лише хвилини, якщо у вас є конкретний номер.

Я використовував цей номер, щоб дзвонити до Америки протягом 7 років. Працюють всі мобільні та домашні телефони. Більшість 800-номерів теж працює, але не всі. У цьому випадку — я перевіряю, чи мають вони місцевий міжнародний номер. Наприклад, Wells Fargo має спеціальний номер для KT, який я використовую — безкоштовно.

Чи я просто купую кредит Skype, і 10 доларів вистачає надовго для випадкових дзвінків.

Я переніс свій американський номер на Google Voice перед переїздом до Кореї. Я використовую свій американський номер Google Voice для безкоштовних дзвінків до США через Android за допомогою додатку Google Hangouts, разом із встановленим додатком Hangouts Dialer. Раніше я використовував iPhone і вважаю, що там також можна дзвонити через Hangouts. Вам потрібно використовувати +1 для всіх дзвінків в США і додавати +1 у контакти для правильного отримання SMS.

Зміна: Не витрачаєте час на встановлення додатку Google Voice. Обертайтеся Hangouts, і все буде добре.

У мене є номер Skype у США, який пересилає до мого мобільного.

Я маю підписку за 35€ за квартал. Можу дзвонити багато* різних місць, включаючи американські 1-800 номери.

• Основні виключення — ОАЄ та Саудівська Аравія.

Завжди користуюся Google Voice з комп’ютера. Треба платити, але досить дешево.

SK Free Call — це додаток, який безкоштовний (або просто використовує місцеві хвилини, якщо таке для вас можливо) для всіх стаціонарних і мобільних телефонів у США, і дешевий або безкоштовний для багатьох інших країн.

Вам не потрібно мати SK-сервіс для його використання. Працював добре на моєму телефоні з обох LTE операторів KT і LG.

Міжнародні дзвінки через Skype досить хороші, не знаю, чи це працює на телефоні, але ви можете зробити це з комп’ютера.