Я дивився стрімерів, яких люблю, бо він грає за допомогою миші і клавіатури так само, як і я. Він грав у рангований ресурдж, але майже кожен вбивство було бронза 1 або платина 1. Вони набирали 30 вбивств у раунді, а я — діамант 2, граючи з гравцями Crimson та Iridescent у своїх лобі, і вони реально стріляють у відповідь кожну секунду. Мені потрібно дізнатися секрети темної сторони сили, щоб отримати ці боти-лобі, не щоб бути стрімером, а щоб реально насолоджуватися грою. Навіть казуальний Rebirth — занадто напружений зараз, з усіма, хто використовує Tonfa та OP класи. Я сумую за старими часами, коли було різноманіття гравців. Можливо, я занадто старий (початок 20-х) або не використовую контролер
З того, що я бачив останнім часом, вони використовують метод, коли вони об’єднуються з аккаунтом без статистики. Я дивився відео, де Joewo просто об’єднувався з аккаунтом, який мав Jgod для PlayStation, і він виходив із гри, щойно підключався до лобі, так що це фактично лобі новачка, вони вже не ховають це
VPN та двократне граництво. Двократне граництво — це просто запуск другого низького рівня акаунта, який керує твоїм лобі, а потім виходить, перш ніж почнеться карта.
Я не знаю, у мене є кілька великих YouTube-стартапів, яких я люблю дивитись, і здається, що в кожному їхньому лобі— це купа клонів Стіві Вондер, і я завжди дивуюсь, як вони це управляють, коли я не можу знайти жодної гри без того, щоб усі магічним чином знали, де я весь час, навіть не намагаючись приховати себе.
Або боже боронь, якщо я потрапляю у вбивство, гра сприймає це як сигнал до того, щоб з’явилися всі члени ворожої команди прямо за мною протягом усього решти гри, забезпечуючи, щоб я ніколи більше не міг зробити крок
Наскільки я знаю, є кілька методів, можливо, використовуючи будь-який з них:
Геофільтрація через маршрутизатор NetDuma, яка фактично примушує систему підєднання до матчмейкінгу на основі з’єднання, строго підключаючи вас до конкретного сервера. Система матчмейкінгу наразі дуже сильно надає перевагу недавнім результатам, ніж підключенню, Duma допомагає цього уникнути.
Грати в непік-часи також допомагає, оскільки система матчмейкінгу починає скорочувати обсяг пошуку за рівнем майстерності, щоб зменшити час пошуку, і меншою мірою — щоб забезпечити прийнятний пінг.
Зменшення кількості гравців у лобі шляхом VPN у регіонах з низькою населенням, щоб обдурити систему матчмейкінгу. Я точно не знаю, як це працює, оскільки з’єднання, наскільки я знаю, не погане при використанні цього методу, але я цього знаю.
Реверсивне зростання може бути винуватцем, але гра досить добре справляється з ускладненнями для його практичного використання, щоб відлякати людей.
Двократне граництво, або використання дуже нових або низьких статистик акаунтів для зменшення кількості гравців у матчах або гра з значно менш кваліфікованими друзями/переглядачами — це величезний спосіб отримати “бот-листи”. У мене є прямий досвід цього при грі MW '22 з деякими менш кваліфікованими друзями, і лобі здавалися дуже легкими для мене, але надзвичайно складними для інших у групі.
Розгляньте кілька речей.
Не всі стрімери використовують двократне граництво або VPN. Якщо вони не приховують екран і ви можете їх побачити в черзі, це досить очевидно, якщо вони застосовують ці тактики.
Рейтинговий режим BR — це мікс різних рівнів. У них просто недостатньо високорівневих гравців, щоб зібрати цілі лобі, тому вони розподіляються між різними лобі.
Деякі люди з’являються як бронза або срібло, хоча насправді вони — вищий ранг. Я дивився кілька топових ігор 250, і це зазвичай візуальний глюк.
Контент YouTubers використовують метод двох консолей/ПК.
Я натрапив на відео LegendofAK, де він грав проти захищеного діапазону. Легка команда ботов навіть більше бореться.
Чесно кажучи, не розумію, як люди можуть цьому насолоджуватися.
Якщо ви використовуєте VPN виключно до сервера з низькою кількістю гравців, у вас більше шансів обійти SBMM і потрапити до бота-листи.
Також більшість стрімерів грають вдень, коли лобі легші. Вечір — це час напруженості.
У матчах MW3 у пабліках ви можете приєднатися через другий аккаунт з дуже поганими статистиками, але це не працює для Warzone або Ranked multi.
Не забувайте, що ці люди грають годинами щодня, тому вони іноді отримують бот-листи.
VPN, який направляє їх у райони з мертвим населенням і більш м’яким матчмейкінгом.
або черга з кимось значно гіршим.
Двократне граництво — дуже просто.