Я гравець із Токіо, проте сервери зазвичай тихі вночі, тому мені подобається грати на американських серверах.
У мене пінг 100мс у Токіо, але понад 200мс на американських серверах.
Чи є спосіб зменшити мій пінг? Чи допомагає VPN?
Я гравець із Токіо, проте сервери зазвичай тихі вночі, тому мені подобається грати на американських серверах.
У мене пінг 100мс у Токіо, але понад 200мс на американських серверах.
Чи є спосіб зменшити мій пінг? Чи допомагає VPN?
здобути хороший ігровий крісло
Пінг або мс - це час, який потрібно сигналу з вашого комп’ютера, щоб досягти сервера. Це час може бути дуже високим через погане інтернет-з’єднання, але ви можете покращити його лише до певної міри. Сигнал з вашого ПК передається через кабелі в океані до континенту Північної Америки. Але оскільки кабель дуже довгий, сигнал потребує певного часу для подорожі, скажімо 150мс. Неможливо отримати пінг менше 150мс, оскільки незалежно від того, з’єднуєтеся ви з VPN, сигнал все одно має проходити через кабель для досягнення ігрового сервера.
Що можна зробити, так це намагатися зробити ваш пінг максимально стабільним. Пінг у діапазоні 200-220 особливо приємний і прогнозований для гри, ніж у діапазоні 200-300. Щоб досягти цього, потрібно мати хороший Wi-Fi і підключити VPN до міста, де знаходиться ігровий сервер, або до Токіо. Спробуйте обидва варіанти і подивіться, що вам дає кращі результати, оскільки різні VPN-з’єднання також означатимуть різне маршрутування сигналу, і якщо пощастить, більш стабільний маршрут.
Я сиджу на кріслі Herman Miller Aeron за $1400, але це не допомагає з моєю затримкою.