Я дивився стрімера, якого люблю, бо він грає на миші та клавіатурі, як і я. Він грав у ранкінг у відновленні, але майже кожен вбивство був бронза 1 або платина 1. Вони отримували 30 вбивств у ранкінгу. Я — діамант 2, граю Crimson та iridescent, і в моїх лобі виступають гравці, що стріляють у відповідь кожну секунду. Мені потрібно знати секрети темної сторони сили, щоб отримати ці боти-лобі, а не бути стрімером, а справді насолоджуватися грою. Навіть звичайне Rebirth зараз занадто напружене, бо всі використовують Tonfa та OP-класи. Я сумую за старими часами, коли була різноманітність гравців. Може, я занадто старий (початок 20-х) або не користуюся контроллером .
З того, що я бачив останнім часом, вони використовують метод, з яким вони групуються з аккаунтом без статистики. Я дивився відео, де Joewo просто грає з аккаунтом, який мав JGod на PlayStation, і залишає гру, коли під’єднується до лобі. Тобто це фактично нубське лобі, вони вже не приховують це.
VPN та 2-боксинг. 2-боксинг — це коли у вас є другий низько рівневий акаунт, який хостить ваше лобі, а потім виходить перед запуском карти.
Не знаю, я дивлюся кількох великих Ютуберів, і здається, що у кожному їхньому лобі грають копії Стіві Вондера, і я завжди дивуюся, як вони справляються, коли я не можу згенерувати жодної гри, де всі одночасно знають, де я знаходжусь усі часи, не кажучи вже про те, як я намагаюся бути непомітним.
Або, якщо мені все ж вдається зробити вбивство, гра сприймає це як сигнал, щоб з’явитися кожному члену ворожої команди прямо за мною на залишку гри, гарантуючи, що я більше ніколи не зможу зробити крок.
На моєму рівні, ось кілька методів, які могли б бути використані:
Геофільтрація через маршрутизатор NetDuma, яка фактично примушує матчмейкінг з’єднанням, з’єднуючи вас лише з певним сервером. Система підбору матчів зараз дуже сильно залежить від недавніх результатів, а Duma допомагає цього уникнути.
Гра в поза піком також допомагає, оскільки система підбору матчів починає компромісувати з умінням з метою зменшити час пошуку та пін.
Зменшення кількості гравців може допомогти за допомогою VPN у регіони з низькою щільністю населення, щоб обдурити систему підбору.
Обертання проти рейтингу може бути причиною, але гра досить добре ускладнює його використання.
Двох-боксинг або гра з друзями з низьким рівнем навичок — це великий спосіб отримати “бот лобі”. У мене був досвід у MW '22 із меншими навичками друзів, і лобі здавалися дуже легкими для мене, але дуже важкими для інших у групі.
Розглянемо кілька речей.
Не всі стрімери використовують 2-боксинг або VPN. Якщо вони не приховують екран, і ви бачите їх у меню, це досить очевидно.
Ранкова гра у режимі BR — це мікс різних рівнів. Там просто не достатньо високорівневих гравців, щоб формувати цілі лобі, тому їх розподіляють по лобі.
Деякі люди з’являються як бронза або срібло, хоча вони мають вищий рейтинг. Я дивився топ 250-ігри — це зазвичай візуальний глюк.
Графіка у YouTube-каналів використовує метод 2-консолі/ПК.
З натхненням дивився відео LegendofAK, він грав проти захищеного діапазону. Легкі боти з кампанії дають більше боїв.
Чесно, не розумію, як можна це ще подобатися.
ЯкщоVPN виключно до сервера з низькою щільністю населення, ви можете обійти SBMM і отримати бот-лобі.
Також більшість стрімерів грає вдень, коли лобі легше. Вечори — це більш напружений час.
У матчах MW3 в пабліках ви можете приєднатися через другий акаунт із дуже поганими статистиками, але це не працює для Warzone або ранкінгу.
Не забувайте, що ці люди грають години щодня, тому вони іноді отримують бот-лобі.
VPN, який дозволяє потрапити у райони з низькою кількістю гравців, або під’єднання з кимось, хто значно гірший.
2-боксинг — дуже просто.
Так, це має бути так. Після 4 років та багато експериментів ми бачимо механізм, і одне ясно: новий аккаунт — це завжди свіжі нубські лобі.
Мій друг, з яким я граю час від часу, робить це. Це дійсно працює, і ми руйнуємо лобі. Коли я граю сам, я не роблю цього — деякі люди так серйозно ставляться до цієї гри. У моїх лобі я стабільно маю 20-70 вбивств просто так, без шахрайства.
Але деякі стрімери ховають це, і як вони це роблять?
Так реально здається інколи. Я завжди в команді з хлопцями, які не вміють читати міні-карту.
Я помітив останнім часом все більше кліпів ностальгії на TikTok та подібних платформах. Ви бачите групи людей, що йдуть у кадр майже не рухаючись і стріляючи, а потім хтось робить монтаж, що він справжні люди з минулого.
Деякі з цих кліпів настільки погані, що ботам потрібно буквально проходити повз гравця і не повертатися, або з’являється маса спавнів, що не виглядає реалістично.
Якщо вони не модифіковані якимось чином, я не знаю, що відбувається.
Є ще один спосіб, що не вимагає покупки другої копії гри. Ви можете просто приєднатися до будь-яких недобросовісних гравців після їхнього попереднього матчу, тобто тих, що у найнижчому табелі лідерів. Перевірте їхні імена в недавніх гравцях і приєднуйтесь, коли побачите, що вони у матчі. Це значно дешевше, але вимагає щасливого збігювання обставин, адже не всі налаштовують свою гру публічно.
Як довго ми граємо, і все ще думаємо, що VPN з ПОВИНЕН знизити SBMM?
Ви отримуєте SBMM будь-якого серверу, до якого під’єднуєтесь. Якщо граєте о 4 ранку, у вас кращі лобі, бо важко знайти рівних гравців. Якщо VPN під’єднати до сервера о 4 ранку, можливо, отримаєте більш низький пін, але будете грати з 150-200 піном. Удачі з цим.
Я зустрічав стрімерів і раніше, тому якщо вони використовують VPN, це вимикає SBMM для них. Scump, metaphor та nio — цього дня.