Австралійські лобі цілком мертві

Я спробував кілька разів на день, зараз сиджу на третій спробі приєднатися до пошуку матчів 10 хвилин 11 секунд. Я пробував на мейлстромі, стіні на стіні та загальному пошуку матчів і нічого. Немає можливості змінити регіони, щоб підключитися до іншого сервера. Можливо, краще видалити гру, бо хто хоче сидіти понад годину, шукаючи гру.

Так, брате, гра мертва.
Я думаю, що на менших серверах ще гірше.

Хитрість, яку я використовую з недавніх пір, — VPN. Сервера Європи, здається, мають гравців цілий день.

Очевидно, що я не буду платити за VPN лише для того, щоб грати двічі на тиждень, тому, коли мені пощастить, я отримую країни, що підключають мене до серверів ЄС. А коли ні — я потрапляю до серверів США :sob:

Європейські та американські сервери хороші, максимум 2 хвилини очікування, але я ніколи не доходив до цього

Я австралієць. Хочеш пограти?

Щойно підтвердили, що підтримку більше не підтримують, я перестав грати.

Думаю, останні подихи цієї гри — це домовленості з друзями перед її зникненням.

Які лобі вважаються живими сьогодні?

У США є 30-річні гравці, які занадто серйозно ставляться до гри. Ти краще…

Розумію, я видалив гру через це. Нудьгував граючи соло

Яке у тебе ім’я в Ubisoft?

Я не завжди співпадаю з австралійським часом, але варто спробувати знайти більше гравців.

Згоден. Я лише нещодавно повернувся до R6 Ranked, і на пошук потрібен приблизно 20 хвилин. Я в мідній групі, тому думаю, що там багато гравців.

Звичайно, гра мертва. Ubisoft її покинув.

Можу підтвердити… ніхто в Океанії не онлайн… :smiling_face_with_tear: треба, щоб нас могли поєднати незалежно від місця.
Я готовий миритися з лагами. :smiling_face_with_tear:

Я майже не знаю про VPN тощо, щоб інвестувати :sob: мені просто не подобається, що у світі є гравці, і нас повинні підключати до них… а не прив’язувати до регіональних серверів.

Хотів би мати можливість обирати сервер.

Звичайно! Можливо, нам потрібен третій, щоб займатися такими речами, як мейлстром

Я впевнений, що був одним із дурнів, які попередньо замовляли і платили… майже 6 місяців активності, і нічого. Вони повинні повернути її. Це весело.

Я вважаю, що якщо б ми всі разом грали :joy:, це вирішило б багато проблем.

Як людина після 30… я не бачу проблем?? :joy::joy::joy: Мені подобається грати з людьми мого віку… Але надто серйозне ставлення… Я конкурентоспроможний, але іноді просто приємно посміятися.