Я зробив висновок, що і Ні-еул, і мама Сае-Бьока мають дуже схожу історію. Обидві покинули табір, але коли Кі-Хун говорив з посередником про пошук матері Сае-Бьока, йому сказали, що її знайшли за кордоном, але вона була хвора. Тоді Ні-еул пішла до того ж самого посередника і мала розмову про пошук своєї дочки, але посередник її ігнорує і каже, щоб вона практично забула про цю справу. Ні-еул в кінцевому підсумку стає номером 11, озброєним охоронцем, і «лідер» (якщо його ім’я) дзвонить їй, щоб звинуватити у вбивстві живого гравця, органи якого планували використати. Ця розмова про те, як він знайшов Ні-еул у лікарні після того, як вона відбилася з командою з гвинтівкою. Вона була майже без свідомості, можливо, це схоже на маму Сае-Бьока? Я знаю, що це дуже натягнуто, але чи міг «лідер» бути частиною експертів, яких найняв посередник, і можливо, він сам її взяв, щоб використовувати її як озброєного охоронця, коли вона повністю одужала? У них дуже схожа історія, і я можу занадто глибоко задумуватися, або це очевидно, і я маю дурний розум🤷♂️. Що ви думаєте?
Я дуже сумніваюся.
Ні-еул зараз 30 років, а Сае-Бьок здається у своїх ранніх 20-х. Їх різниця у віці занадто мала, щоб Ні-еул була її мамою, я можу уявити, що вони можуть бути родичами, наприклад, Ні-еул можливо її тіткою або двоюрідною сестрою, але все.
Ніхто не знає. Оскільки вони обидва з Північної Кореї, їхня сімейна назва — «Канг», а Ні-еул означає «захід сонця», Сае-Бьок — «рассвіт». Можливо, тут є щось.
Це не було встановлено, але щось у моїй інтуїції каже, що вони пов’язані
Ого, почекайте!!! Це можливо, але я думаю, що їй лише 30 років, базуючись на віці, який вони назвали по телефону, коли вона приймала пропозицію стати охоронцем. Капітан сказав, що їй було виглядає жалюгідно, коли він побачив її на лікарняному ліжку, що може співпадати з тим, що вона хворіла. Але якщо вона мала Сае-Бьок у 13 років, це не має сенсу. Також навіщо вона продовжує бути охоронцем протягом 7 років і не усвідомлює, що її власна дочка грає в гру (особливо коли її дочка дійшла до топ-3). Це цікаво, але просто не збігається — занадто багато розбіжностей.
Вона занадто молода, щоб бути її мамою, їхня різниця у віці всього 10–15 років.
Я думаю, вони тісно пов’язані, але неможливо, щоб вона була мамою Канг Сає-Бьок. Це або сестри, або двоюрідні сестри, можливо.
Найдурнішня теорія, яку я читав у цьому субредіті, можливо, вони пов’язані, але лол.
Я думаю, що Ні-еул — тітка Сае-Бьок. Автори справді намагаються включити дуже багато з першого сезону.
•Коротка сцена брата Сае-Бьок з місіс Чо.
•Кі-Хун говорив зі своєю дочкою по телефону.
-Автори обрали зробити так, щоб Кі-Хун найняв своїх позичальників із першого сезону під керівництвом Кім Чон-рае/мр. Кім/босса, щоб вони тепер були його працівниками/охоронцями, хоча могли б і відмовитись від них, але натомість прошили їх у новий загін найманців Кі-Хуна, одночасно вводячи нового головного героя — Чой У-сука.
-Вони також обрали сюжет, де Чон Бе має помітну роль у другому сезоні, возз’єднуючись із Кі-Хуном у грі, тому ще один персонаж з першого сезону не залишився поза увагою.
•Хван Чун-хо вижив після кулевих поранень + падіння з скелі в сцені dropper першого сезону, де з’ясовується, що його брат — Це лідер у чорній масці, що його стріляє. Я згадую Хван Чун-хо, бо він покинув поліцію, і все ще головний Кім мав кілька хвилин у другому сезоні.
︎ О Іль-нам та Канг Сае-Бьок хоча і згадувалися у другому сезоні.
-Можливо, є ще, що я забув, але я практично назвав всіх персонажів! Спосіб, яким сценаристи намагаються зав’язати усіх персонажів, великих і малих, з попередніх сезонів у поєднанні з Канг Ні-еул, яка також з Північної Кореї і має ім’я Канг, Сае-Бьок, я вважаю, що це хороша гіпотеза, що вони родичі.
Хіба не була фотографія Сае-Бьок із її старою матір’ю?
Щось мені також підказує, що вони знають один одного, але не є матір’ю і донькою. Можливо, вони двоюрідні сестри або тітка та племінниця, або навіть старі друзі.
Як би це навіть працювало?
Так, я думав про це. Я зараз дивлюсь цей епізод і в середині сцени, коли він їй дзвонить. Я радий, що я не один думав і про це.
Спойлер…
!011 найняв посередника для пошуку її доньки… і кажуть, що їй всього рік, і це причина, чому її так важко знайти. Це дівчинка з раковою кров’ю. Батько (вуличний художник) потрапляє до ігор, щоб зібрати гроші на свою дочку, і повинен був померти у першій грі, оскільки його номер був викликаний, але 011 зрозумів, хто він (її чоловік), і не стріляв.!<
принаймні, з того, що я зрозумів.
Бру, вони буквально показали фотографію матері Сае-Бьока за хвилину до того, як Ні-еул увійшла до брокера.
Сае-Бьок і Ні-еул не дуже різняться у віці, але, крім зовнішності, це не мало б сенсу через Чол. Його вікова різниця з Сае-Бьок принаймні 10 років, і коли Ні-еул зустрічалася з брокером, вона сказала, що їй 1 рік, коли вона втекла, тому могла б бути іще молодшою. Може, вони пов’язані, але це здається натягнутим — занадто багато розбіжностей.
Я не знаю, я припускаю, що Ні-еул — мати Сае-Бьок. Мабуть, тому що вона зверталася до того ж брокера, щоб знайти її доньку, але тоді хто її донька?
Хіба не було фотографії Сае-Бьок із її матір’ю, коли Гі-хун відвідував брокера?
Ця теорія здається правдоподібною, окрім того, що коли Ні-еул говорить з брокером щодо пошуку своєї доньки, він згадує, що жодна 1-річна дитина не змогла б вижити в Північній Кореї сама. Тож очевидно, дочірня Ні-еул не може бути Сае-Бьок, оскільки вона була у своїх 20-х років, коли померла. Хотілося б, щоб ми дізналися більше про те, як Ні-еул залишила свою однорічну дитину в Північній Кореї.
Я також чув іншу теорію, що Ні-еул і Сае-Бьок — сестри, бо у них обох схожі історії та вони у віці, що більше підходить для сестрів, ніж для мати і донька.
У Кореї багато братів і сестер мають схожі або співзвучні імена. Ім’я Ні-еул означає захід сонця, а ім’я Сае-Бьок — рассвіт. Мабуть, тут є якась причина. Якби це був будь-який інший серіал, я подумав би, що режисер просто знайшов це мило і це відображає їхню схожість у характерах, але оскільки це Squid Game, я впевнений, що тут має бути якась зв’язок між ними.
Ні, посередник сказав, що донька Ні-еул була однорічною.