Я чув, що ціни на авіаквитки для американців суттєво завищені, і що можливо знайти дуже дешеві квитки, але я не знаю, як це зробити. Я використовував VPN, інший браузер, але мені завжди показують американські ціни. Я просто хочу виїхати звідси, не збанкрутувавши. Як?
Перевірте цю гілку для багатьох рекомендацій і сайтів від інших користувачів Reddit, які допомагають знайти найвигідніші рейси:
https://www.reddit.com/r/cheapflights/s/Fw4uoSJp6A
Ви праві, хоча, америкansі зазвичай отримують вищі ціни взагалі у моєму досвіді.
VPN у приватному режимі може допомогти, але здебільшого він допомагає зупинити деякі сайти від підняття цін, коли вони дізнаються дати і маршрути, що вас цікавлять. Не всі сайти роблять це, але здається, що деякі так.
Це здебільшого міф. Використання VPN або приватної навігації майже ніколи не змінює цін на авіаквитки. Якщо дуже хочете спробувати, програма ITA Matrix дозволяє фільтрувати пошук за країною походження, але я ніколи не отримував ніякого успіху з цим. Я спостерігав один сценарій, коли це може мати місце:
Деякі авіакомпанії мають різні ціни в залежності від країни, наприклад LATAM пропонує ціни до 50% дешевше для місцевих у порівнянні з іноземцями. І я бачив це тільки в Латинській Америці в цілому (деякі бразильські лоукостери теж). Однак використання VPN або приватної навігації нічого не змінить. Після переходу на сайт авіакомпанії можна вибрати іншу країну безпосередньо і подивитися різницю. Але зазвичай це обмежують необхідністю мати місцеву кредитну картку. Мені вдавалося обійти це за допомогою віртуальних карток (наприклад, Revolut), але це рідко спрацьовувало. В окремих випадках онлайн-туристичні агентства отримують ці тарифи і це один з небагатьох випадків, коли я міг купити квитки через реселлерів, намагаючись користуватися більш надійними, такими як Expedia.
Крім того, деякі підозрілі реселлери, які часто застосовують безліч прихованих комісій і шалені збори за кредитки, можуть мати запроваджені динамічні ціни. Вони чекатимуть кінця процесу бронювання, щоб повідомити, що ціна зросла на X% — після залучення вашої цікавості привабливими знижками. Це, ймовірно, й породжує міф про приватний браузер. Але підвищення ціни навряд чи уникнути — вона може зникнути у приватній навігації, але повернутися під час другого спробу. Найголовніше — я ніколи не купував квитки на такій платформі, адже це завжди головоломка, якщо трапиться будь-який збій із рейсом.
Раніше турагентства в певних регіонах мали доступ до дешевших тарифів, але багато чого змінилося з часів COVID у туризмі, і тепер стандартів немає.
Ваш найкращий варіант — це подорож у місто або регіон з великою конкуренцією з боку кількох авіакомпаній, які обслуговують ті самі регіони. Потім купуйте квитки у міжсезоння (коли погода погана в пункті призначення, надто холодно, гаряче, дощ тощо).
Було б корисно знати, де ви знаходитеся і куди хочете їхати, але зазвичай квитки з Нью-Йорка дешевші, ніж, скажімо, з Вашингтона, округ Колумбію.
Якщо ви готові вручну шукати і витрачати на це час, допоможуть Google Flights і налаштування спостереження за цінами.
А якщо ні, як я, і не бажаєте витрачати години на пошуки, спробуйте RatePunk Flights і Going. Підпишіться на їхні пробні періоди і подивіться, чи підходить вам їхній сервіс.
дякую. Я щойно вступив до магістерської програми за кордоном і буквально намагаюся зрозуміти, як якнайдешевше перебратися через величезний континент і океан, якомога комфортніше.
Я розумію, що доведеться засісти і почати навчання за три дні, пристосовуючись до джетлагу і налагоджуючи дім. Тому я хочу приїхати якомога відпочилим.