Манера дивитись ROOT sports?

Це не MLB. Це марионетки. Вони володіють Root Sports. І Root не любить співпрацювати з провайдерами.

Цього сезону я підписався на FuboTV.

Вона реально працює, якість хороша, і я можу дивитись її будь-де, тому здається, що це досить хороший варіант. Додатки для телефону і майже для будь-яких розумних пристроїв працюють досить гладко. Є безкоштовний тижневий пробний період, якщо цікаво.

Це безглуздо.

Чому MLB робить так складно, щоб побачити їхній продукт?

Я добре знаю VPN та інші технології, але багато хто цього не робить і не цікавиться мороками з безліччю умов, щоб подивитися гру.

Майже так, ніби MLB активно намагається відігнати фанів.

https://mlbshow.com
Це хороший сайт для безкоштовного перегляду бейсболу

Я дивлюся через браузер на Xbox на безкоштовному стрімінговому сайті. Не знаю, можу я тут надіслати посилання, можливо, інші допоможуть.

Я дивився всі ігри минулого року на StreamEast, що транслює ROOT

Чи ваш IP у зоні блокування для Mariners? Можна спробувати mlb.tv, якщо ні. Маю Hulu з Live TV і люблю його, але мені пощастило отримати MLB.tv безкоштовно і дивитись саме через нього.

Мав NordVPN і mlbTV на Firestick, але не працювало для мене. Здається, я єдиний, у кого така проблема.

Це те, що я робила минулого року, це, ймовірно, найдешевший спосіб дивитись митцевих. Також я купила телевізійну антену, щоб ловити місцеві канали.

Чи можу я зробити VPN робочим на Smart TV?

З якої країни ти купуєш MLB.TV?

Це дешевше, ніж кабель, але близько 50 доларів на місяць — все одно не дуже дешево. Мені просто набридло чути, що ці стрімінгові і кабельні компанії використовують нашу любов до спорту, щоб тримати нас у заручниках і платити все більше. Я думаю, що спорт майже єдине, що тримає кабельні/супутникові компанії на плаву, і я дуже не люблю підтримувати їхні погані бізнес-моделі. Знаю, що Fubo — це не кабель, але це все одно досить дорого для того, що це є.

Можу підтвердити, я робив так наприкінці минулого сезону і має лише позитивний досвід. Добре працює і на мобільних пристроях, дуже зручно для спортзалу.

У Fubo є дуже класна функція, якої не було у Hulu: якщо ви починаєте записувати гру після її початку, бо ви дурень, вона все одно дозволяє переглянути її з самого початку.

Обсяг DVR у 250 годин кращий, ніж у 50 (?). У перший тиждень я записав більшість бейсбольних передач від Ken Burns, і це мені дуже подобається. Тепер мені не потрібно витягати віскі з підвалу.