Използвам Galaxy Note 3 с операционна система Lollipop.
Проблеми започнах преди месец с Wifi. 4G все още работеше добре, затова не му обръщах много внимание, тъй като предимно използвах данните си за браузване и игри. Въпреки това, честотата на прекъсванията се увеличи значително тази седмица и започна да засегне и 4G, което доведе до постоянно изпускане на боеве в Arena (за щастие не и в гилдийските войни).
Опитах да изчистя кеша, да премина към празни канали, да изчистя данни, да преинсталирам, и т.н. Нищо не помогна.
Обаче изтеглянето на VPN без съмнение помогна. След като инсталирах такъв, не съм имал нито един сблъсък през последните 12 часа от инсталирането.
Лично аз използвам Hotspot Shield, тъй като съм го използвал преди, но всяки VPN трябва да работи.
TL ; DR: Изтеглете VPN, за да избегнете прекъсвания.
Постове като този ме уверяват много, че проблемът е с маршрутизацията на данните, което е нещо, с което Com2us не може да се справи.
И все пак, всички с проблеми се държат все едно, че Com2us може просто да нагласи няколко реда код или да рестартира сървър, и всичко ще бъде наред, затова са лоша компания, която не го прави.
Всички тези, които се оплакват от panda-patch, вероятно никога не са преживявали честните v1.5.0 - v1.6.0, когато това бяха счупени версии, пълни с прекъсвания и проблеми с връзката.
betternet потребител съм, VPN ми спаси живота.
Опитах да инсталирам VPN, но не мога да вляза в играта, казва “Неуспешно свързване към мрежата”.
Бих искал да вярвам, че използването на VPN няма да увеличи използването на данни при играта на Summoners War, нали? Гадно е, че това е единственият начин да играя в момента, но трябва да събера неизвестните свитъци от DB10.
Това и на мен ми помогна.