Привіт! Я працюю в школі вранці, а після обіду я працюю фрілансером для компанії, яка розробляє додатки. Випадково, оскільки останнім часом у мене більше вільного часу в школі, я вирішив взяти з собою ноутбук і виконувати деякі завдання для свого фріланс-роботи. Я зазвичай використовую VPN, коли підключаюся до громадського Wi-Fi для безпеки та для доступу до файлів із домашньої мережі. Одного разу, підключившись до приватної мережі, мій файрвол почав багаторазово фіксувати спроби підключень із IP-гейтвею школи, що я з’ясував, за допомогою пошуку “мій IP” без VPN, що показало той самий IP-адресу, тобто спільний IP школи. Вдень я пішов до бібліотеки у своєму районі, яка знаходиться у тій же мережі, але в іншій підмережі (усі публічні Wi-Fi у громадських місцях належать місту), і намагався зробити те саме. Я підключився з VPN і без VPN із однаковим результатом. Маршрутизатор знову намагався підключитися до мого особистого VPN, але цього разу зробив лише 2 спроби, про які я знаю. Можеш сказати, що вони намагаються зробити? Яку інформацію вони можуть отримати з цих спроб?