Cześć,
Czy ktoś zna dobry sposób na oglądanie polskich kanałów telewizyjnych na Fire Stick w Wielkiej Brytanii, najlepiej bez VPN? Nawet same wiadomości czy coś. Wiem, że poprzedni dzień można obejrzeć na YouTube, ale cokolwiek na żywo byłoby świetne.
Hej! Nie mam Fire Sticka, ale wiem, że vod.tvp.pl/ działa bardzo dobrze, podobnie jak polsatboxgo.pl i https://player.pl/ bez VPN. W niektórych przypadkach VPN pozwala na oglądanie czegoś za darmo/znaczny rabat. Mam nadzieję, że to trochę pomogło — powodzenia!
Mam konto na player.pl i strumieniuję je z laptopa na Fire Stick.
Nie jestem pewien, co można oglądać za darmo (jeśli coś jest)
VPN może pomóc w uzyskaniu darmowych treści
Polecam TVN Player. Możesz wykupić plan z wszystkimi kanałami TVN, Eurosport i Canal+ z opcją na żywo i na żądanie, i działa świetnie!
Nie wiem, czy ta usługa jest dostępna w Wielkiej Brytanii, ale w USA korzystamy z PolBox i myślę, że można kupić odtwarzacz, który podłącza się do telewizora jak Firestick.
Mam Polbox dla żony. Kosztuje około dziesięciu złotych miesięcznie za podstawowy pakiet, ale wydałem na pakiet premium za około 17 funtów, co daje dostęp do meczów Ligi Mistrzów i Premier League.
Dobrej jakości transmisja i możliwość oglądania na żądanie i nadrabiania zaległości.
Rekomendacja dla polishmedia.tv
Z przyjemnością polecam Polishmedia.TV jako doskonałą usługę streamingową dla osób poszukujących przystępnych cenowo opcji. Oferują szeroki wybór amerykańskich kanałów oraz bogatą bibliotekę Video on Demand (VOD), zaspokajając różnorodne potrzeby rozrywkowe. Ceny są bardzo konkurencyjne, co sprawia, że wysokiej jakości treści są dostępne dla każdego. Dzięki niezawodnemu strumieniowaniu i różnorodnemu programowi, Polishmedia.TV to świetny wybór, aby wzbogacić swoje doświadczenia oglądania!
Dzięki. To może być trochę bardziej skomplikowane niż to, czego oczekuję, ale spróbuję!
To, na co zwróciłem uwagę, wygląda na więcej niż chcę zapłacić, szczerze mówiąc. Ale jeśli porównać to z kosztami telewizji satelitarnej, wygląda na względnie rozsądne. Dobrze wiedzieć, że działa OK, widziałem nawet aplikację do tego.
Czy podstawowe kanały oferują jakiekolwiek kanały sportowe?
Używamy pakietu kanałów za około 30 dolarów miesięcznie. Więc tak, jest to trochę drogie, ale działa najlepiej spośród innych, które próbowaliśmy.
Czy podstawowe kanały oferują jakieś kanały sportowe?
Wiem, że pakiet za 30 dolarów daje dostęp do niemal wszystkich kanałów sportowych, które można znaleźć na zwykłej kablówce w Polsce.