Picsart alkalmazás / oldal - tudják, hogy a Proton VPN-t használom

Valaki másnak is problémái vannak a Picsart használatával / bejelentkezésével, miközben a Proton VPN be van kapcsolva?

A Picsart weboldal jól tölt be, miközben csatlakozva vagyok UK szerverekhez az Openvpn GUI TCP-n keresztül, csak próbáltam betölteni a szerkesztőt, úgy tűnik, jól betölt, de nincs fiókom, ezért sajnos nem tudok hozzászólni a fiókkal kapcsolatos oldalakhoz, miután be vagyok jelentkezve.

Tudnál nekünk mondani, hogy melyik Proton VPN szerverrel tapasztaltad ezt, és melyik böngészőt használtad, hogy tovább vizsgálhassuk?

Igen, létezik, próbáltam több szervert is, stealth, secure chore, secure chore nélkül, iOS 17.5.1 iPad Pro 11 M2, egyik sem működik, csak akkor tudok bejelentkezni vagy fiókot létrehozni, ha kikapcsolom a VPN-t, és csak akkor tudom használni az alkalmazást, ha a VPN kikapcs.

Próbálod a stealth szervereket?

Köszi, van fiókom velük most, de még mindig nem enged be, hacsak nem szakítom meg a kapcsolatot a protonnal. Nagyon különös.

Mindkét ír és brit szerver volt.

Brave-t és Safarit használtam, és az iOS alkalmazásukat is.

Ez a stealth mód volt.

Ez nem a stealth funkciója. Ez az országokban, ahol tiltják a VPN-eket, lehetővé teszi a kapcsolódást. Defeat censorship with Stealth, our new VPN protocol | Proton VPN

Ezt is kipróbáltam. De sikertelenül.

Köszönjük a további részleteket. Sikerült reprodukálni a problémát nálunk, bejegyeztük a jelentésedet, hogy csapatunk a közeljövőben javítani tudja ezt a viselkedést.

Próbáld meg újra csatlakozni az ír és az IE szerverekhez, majd ellenőrizd, javult-e a működés mind a Picsart alkalmazásban, mind a weboldalon.

Ha fizetős vagy, kapcsolódj a stealth módon a beállításaidban.

Nem, még így sem tudok bejelentkezni vagy használni az alkalmazást a VPN-en keresztül.