Perfect 10 Liners Ep.11 tops trends in 5 locations, is no.2 worldwide
Факт, що США там є, вже сам по собі чудовий. Думаю, люди нарешті починають до них звикати.
Я очікував невизначеності від тих, хто справді їх добре не знав і не міг передбачити, що це працюватиме дуже добре з моменту їх першого анонсу та протягом TikTok, ще до того, як вони з’явилися на екрані. Тепер, коли це очевидно всім, крім дивних хейтерів, я сподіваюся, що їхній талант прорветься і вони нарешті отримають можливість мати стабільну успішну кар’єру.
Це так захоплююче, бо я відчуваю, що це лише початок для них, і це гарний початок. Я б краще хотів, щоб вони поступово закладали міцний фундамент успіху, ніж зірвалися занадто швидко, не маючи підготовки і впевненості.
Мені дуже подобається поширення фанатської бази цих шоу. Як часто шоу з країни, як Таїланд, буде на вершинах у Еритреї? Вважаю, що незалежно від місця проживання, не можна втриматися від милої усмішки Санти.
Я так рада, що багато людей цікавляться Perfect10Liners🫶🏼Перс і Санта дуже добре грають Йоту і Гуна. Сподіваюся, в майбутніх епізодах їхні травми буде пояснено добре, без поспіху.
Мені подобається, як ForceBook, JuniorMark і їхні фанати всі разом допомогли досягти нашої мети🫂
Завжди цікаво підтримувати вже сформовані кораблі, але несподівана зміна від Chimon до Санти здається відповідною для персонажа Гуна. Санта дуже добре грає бурхливу роль — він сяяв у кожній сцені в Between Us. Але його очі чудово передають смуток за усмішкою. (Я думаю, постійні жарти щодо того, що у нього немає друзів, близькі до істини для його персонажа, і його мама справді стурбована його соціальною обізнаністю, навіть забороняючи йому повертатися додому, щоб він змушений був адаптуватися.)
Мені сподобався епізод, коли він і Бук ходили до туалету, оскільки вони просто базікали один з одним. Зграя птахів.
лол, це тому, що очевидно використовують VPN
Гмм, здається дуже дивно, що так багато VPN налаштовано на один і той самий досить вузький діапазон місць. Вірю, що
Безкоштовні VPN зазвичай налаштовані на випадкові місця, такі як Еритрея, Панама тощо. Дивись також Kidnap, що був популярним у близько 15 країнах щотижня.
Все це не матиме значення, якщо сам серіал не стане органічним хітом, але шанувальники, здається, цього не розуміють.