Ми приєднуємося до OutlineVPN моя антивірусна програма заблокувала "загрозу" ss-local.exe, оскільки вона була заражена IDP.Generic. Це хибне спрацьовування?

Ми приєднуємося до OutlineVPN моя антивірусна програма заблокувала “загрозу” ss-local.exe, оскільки вона була заражена IDP.Generic. Це хибне спрацьовування?

завантажте бінарний файл на virustotal, щоб перевірити, чи є хибним спрацьовуванням. потім завантажте його до avast для аудиту. ймовірно, це хибне спрацьовування, якщо ви не отримали клієнта outline з стороннього джерела.

Зазвичай таке повідомлення з’являється на ПК, де використовуються антивірусні програми Avast або AVG. Це попередження, яке вказує на можливою загрозу шкідливого ПЗ на вашій системі найближчим часом. Під час відображення попередження програма також показує шлях до зараженого файлу, який ви можете легко виявити на своєму пристрої.

Дізнайтеся більше про IDP. Generic та кроки для вирішення цієї помилки.

Дякую
Я завантажив його до Avast. VirusTotal повідомив мені, що файл в порядку, тому я додав виняток, оскільки, ймовірно, це хибне спрацьовування.