Crunchyroll właśnie zaktualizowało swoją ofertę i uwzględniło Mirai Days. Pierwsze 2 odcinki będą miały premierę jutro o 15:00 ET. Wielkie podziękowania dla Toei Animation za ostateczne zdobycie licencji na ten anime.
Zajęło to cały tydzień, zanim pojawiły się napisy CR. Mam nadzieję, że tak samo będzie z You and Idol.
Wow, to był najdłuższy opóźnienie w historii, ale przynajmniej wiemy, że to się dzieje. Mam nadzieję, że Y&I nie będzie miało tego samego problemu.
Ciekawe, że w pełni przetłumaczyli tytuł Otona, ale poza użyciem oficjalnej zachodniej nazwy dla Maho, zachowali niezmieniony podtytuł dla tego tytułu.
Zajęło Toei cały tydzień, z jakiegoś powodu. Kolejne nieudane zagranie, panowie.
WRESZCIE! Dziękuję Boże, że nie stało się to sytuacją Girls Band Cry (Poza tym oba odcinki 1 i 2 zostaną opublikowane, więc są dość na bieżąco z Japonią).
Toei długo czekało, aby licencjonować to dla serwisu streamingowego poza Japonią, mimo że już jakiś czas temu opublikowali trailer z angielskimi napisami na ich międzynarodowym kanale YT, co dość wyraźnie wskazuje na chęć emisji na zewnątrz Japonii.
Obawiałem się, że nie uda mi się go obejrzeć, ale teraz nie muszę się martwić.
Niestety nie w Europie.
Niestety nie w Europie…
@cr spóźnione o tydzień na imprezę
Zajęło im to wystarczająco długo, co?
Tak!! Na moje urodziny!!
Tak!!! Jestem tak szczęśliwy!!
Chciałbym, aby licencjonowali też You and Idol w tym samym czasie, ale mimo to cieszę się, że w końcu to dostajemy.
Teraz gdyby mogli to wysłać do Europy razem z sezonami 2020-2023.
Zajęło im to wystarczająco długo.
Znów, nie dostępne w regionach azjatyckich.
To jest wina TOEI, to gwarantuję.
Nie mogę znaleźć tego już na Crunchyroll.
Wezmę, co mogę, i biorąc pod uwagę, że Wonderful nie ma tego problemu, myślę, że You and Idol jest bezpieczne.