Презентація функції Magic Site-to-Site VPN

Презентація функції Magic Site-to-Site VPN

Нагадую, що щоб побачити це наразі, потрібно увімкнути Ранній доступ на вашому обліковому записі.

Тепер нам потрібен замінник для USG-3 :frowning:

Вони повинні скинути вимогу, щоб усі були одних і тих же власників. Це такий бар’єр для багатьох з нас, хто займається віддаленим адмініструванням для друзів і сім’ї. Я б хотів зробити це між собою, сімейним бізнесом і домом батьків, але всі вони мають різних власників з очевидних причин безпеки. Просто дайте можливість іншим власникам надавати дозволи, або створіть нову роль, яку власник може призначити іншому обліковому запису.

Я припускаю, що потрібно спочатку видалити поточний сайт L2TP/IPSEC.

Здається дуже цікаво і корисно.. де у вас кілька сайтів, який це тип VPN? Хаб і спиця? Повністю з’єднані? Чи просто піднімає і знижує тунелі за потреби у моделі з повним з’єднанням? Здається, це трохи неясно…

Ось функція, яку я чекав, щоб можна було позбавитись кількох фаєрволів Meraki…

Публічна IP-адреса означає, що вона відкрита для Інтернету, так? Тобто без подвійного NAT?

Сподіваюся використовувати це між двома сайтами, що зараз використовують динамічні IP та OpenVPN і noip.

Цікавий запит, як це працює, якщо Site A і Site B мають однакову IP-адресу? Наприклад, Site A 10.10.10.x і Site B теж 10.10.10.x?

Допоможіть зрозуміти… вони оголосили про функцію, яка буде в релізі з прошивкою UXG-Pro, але наразі її немає, ні в EA, ні у загальнодоступній версії? 3.1.3, тоді як вони тільки-но дали 3.0.7 у загальнодоступну версію?

Шукаю спосіб з’єднати два сайти для запису камер у NVR на сайті 2, але я б волів, щоб весь ненасильницький трафік від сайту 1 виходив у Інтернет через його власне з’єднання.

Чи це зробить це, чи маршрутить весь трафік із сайту 1 до інтернету через підключення сайту 2?

Чи правильно я розумію, що з цим я можу мати у UDMP у моєму головному будинку і UDM у літньому та зимовому житлі та об’єднати їх у одну мережу?

Чи отримали ви таку саму помилку в Chrome/dev tools/network… {“error”:“S2S VPN server error: failed to generate connections: no free tunnel subnet found”} при спробі ввімкнути Magic S2S? Обидва консолі (UDMSE і UDR) мають прошивку 3.1.9 і Network 7.4.156 та обидві мають публічні IP та без перехрещених мереж.

Якщо раніше ви отримували цю помилку і вона зникла, як ви її вирішили?

Швидке питання. Чи підтримує це роздільне тунелювання? Тобто я можу направити свої пристрої Netflix (телевізор тощо) через VPN Site-to-Site?