Već smo razgovarali s Netflixom, zatim sa svojim ISP-jem, a sada se opet vraćamo Netflixu jer nam javlja grešku “izgleda da koristite VPN” i ne mogu reproducirati određene emisije. Netflix nas stalno zaobilazi i pokušava nas odvesti natrag do ISP-ja ili želi da ih povežemo s ISP-jem radi rješavanja problema. Mi ne koristimo niti smo ikada koristili VPN. Ovo je problem Netflixa jer se to događa i kad koristim mobilne podatke na telefonu, a ne naš internet, pa mislim da su nas označili, ali i dalje razgovaramo s Netflixom i pokušavamo im objasniti da je problem s njima.
Vjerojatno vam ISP dodjeljuje dinamičku IP adresu koja je prethodno možda bila označena kao VPN. U teoriji, ponovno pokretanje rutera trebalo bi vam dodijeliti novu IP adresu, ali u praksi ISP-ovi često vraćaju istu IP ako ju nisu ponovno dodijelili nekom drugom. Možete kontaktirati ISP da vam ručno dodijeli drugu IP adresu ili pokušajte isključiti ruter preko noći, nadajući se da će vam IP adresa biti dodijeljena nakon što ga ponovno uključite ujutro.
Mobilni operateri često stavljaju velike skupine korisnika za jednaku javnu IP adresu putem NAT-a. Trebali biste saznati svoju javnu IP adresu (postoje stranice koje to rade) i kontaktirati svog pružatelja usluga da je ukloni s liste Netflixa.
Dobrodošli u skupinu ljudi s problemima s Netflixom! Ne mogu se prijaviti već 3 dana.
Uopće više ne koristim Netflix, sada je toliko streaming servisa da im neću dati ni cent više!
Prestanite koristiti Netflix, počnite koristiti VPN, i možete zaključiti ostalo…
Prekini svoju uslugu i umjesto toga koristi Pirate Bay.
Moj ISP je morao resetirati sve i dodijeliti mi novu IP adresu. Rekli su da je vjerojatno netko u mojoj blizini koristio VPN, a Netflix je blokirao mnoge IP adrese, uključujući i moju. To je frustrirajuće jer smo morali ponovno spojiti mnogo stvari nakon toga. Ako se to ponovi, jednostavno ću otkazati Netflix. Bilo je to mučenje da se to popravi.
Jednostavno ne koristim Netflix.
Čini se da je vaša javna IP adresa označena kao VPN provajdera.
Jedina opcija – što mislim da je, je da dobijete novu IP. To obično uključuje resetiranje opreme od ISP-a ili ga isključite na minutu ili više. Ako to ne pomogne, možda ćete morati koristiti ruteri treće strane i lažirati MAC adrese na WAN portu (ASUS to podržava) da biste mogli dobiti novu IP adresu.
Što uzrokuje ovo? Ponekad, ako Netflix otkrije VPN aktivnost s vaše IP adrese (možda previše računa se povezuje s tom adresom), oni pretpostavljaju da je VPN i blokiraju ga. To se može dogoditi ako imate na mreži ili uređajima nešto što vas čini izlaznim čvorom. Po dobrim informacijama, ove zabrane se obično ukidaju u tjedan ili dva.
Vaš ISP mora komunicirati s Netflixom, da je obični rezidencijalni ISP, a ne neki VPN ili pružatelj podataka. Moraju reći Netflixu da bi trebali dopustiti njihove IP blokove.
Takođe imam problem s Netflixom i IP adresom. Oni stalno krive mog provajdera. Nikada prije nisam imao ovaj problem. Ista usluga, isti Netflix nalog, isti ruter. Počelo prije tjedan dana.
Već ste uvučeni u ovu stvar, ispričavam se.
Prije nekoliko godina imao sam ovaj problem. Kontaktiranje bilo kakve podrške s obje strane bilo je uzaludno. Morao sam sam promijeniti svoju IP adresu.
Osjećam da Netflix, u svojoj potrazi za sprječavanjem zloupotrebe sustava, nesvjesno kažnjava one koji ga ne zloupotrebljavaju.
Ja sam kapetan Jack Sparrow, razumiješ?