Kako sigurno pristupiti Max-u dok ste na VPN-u

Primijetio sam u prethodnim postovima s našeg subreddita da su članovi naše zajednice imali probleme prilikom pokušaja pristupa HBO MAX. Za one koji nisu upoznati, nedavno su promijenili naziv/branding u samo MAX. Stoga sam odlučio podijeliti neke korake koji bi mogli riješiti problem prije nego što kontaktirate korisničku podršku NordVPN-a ili pošaljete novi post ovdje. Vrijedi spomenuti da sam testirao svoje Android i Windows uređaje (ekstenziju i aplikaciju NordVPN).
Evo glavnih koraka za rješavanje problema:

1. Provjerite da vaša veza ne curi podatke, poput DNS, IPv6 i WebRTC curenja. Uvijek možete provjeriti svoju vezu na NordVPN web stranici da vidite želi li pisati “Zaštićeno” na vrhu ili koristite dnsleaktest.com.
  2. Obrišite cache preglednika. Jedan od uobičajenih problema je cache preglednika. Osobno koristim drugačiji preglednik za streamanje i redovito pregledavanje, pa mogu obrisati cache bez gubitka informacija. Za streamanje koristim Brave. Saznajte kako obrisati cache ovdje:
  3. Pokušajte se povezati na drugi server u regiji do koje želite pristupiti streaming usluzi. U ovom slučaju, pokušajte s različitim američkim gradovima i, naravno, obrišite cache prije pristupa.
  4. Threat Protection funkcija rijetko ometa streaming uslugu. Može pomoći deaktivirati je kako biste provjerili hoće li se isti problem ponoviti.
  5. Ako koristite mobilni uređaj (Android/iOS), pokušajte ponovno instalirati aplikaciju streaming usluge dok ste povezani na VPN server. Ovo će ažurirati aplikaciju i obrisati cache.
  6. Onemogućite usluge lokacije uređaja. Usluge lokacije mogu ometati pristup streaming usluzi, stoga je preporučljivo isključiti ih.
  7. Isključite antivirusni sustav. Antivirus može natjerati DNS adresu da bude zanemarena i streaming usluga možda neće ispravno funkcionirati.

Ako koristite laptop/desktop računare, snažno preporučujem korištenje NordVPN proširenja. Budući da koristim Brave preglednik, koristim proširenje i savršeno funkcionira za pristup različitim streaming uslugama.

Na kraju, ako ste isprobali sve gore navedeno i u ostalim postovima naše zajednice, a i dalje imate probleme, kontaktirajte NordVPN podršku putem live chata na njihovoj web stranici kako biste potvrdili je li streaming usluga koju pristupate trenutno dostupna.

Nadam se da će ovo pomoći! Ostanite sigurni, ljudi!

Pokušao sam ponovno instalirati HBO MAX na iPhoneu s uključenim VPN-om i samo mi je pisalo da preuzmem “MAX”. Pritisnuo sam na preuzimanje i odvelo me na trgovinu aplikacija gdje je pisalo da aplikacija nije dostupna u mojoj regiji… Cijelo vrijeme sam imao VPN na USA serveru :frowning:

Bez obzira što pokušavam, dobijem poruku da nije dostupno u vašoj regiji.

Hej, vaš post je automatski uklonjen jer vaš račun ne zadovoljava naše uvjete o karma točkama. Računi moraju imati minimalno 100 kombiniranih karma točaka za objavljivanje na ovom subreddit-u. Ovo pravilo je zasnovano na poboljšanju kvalitete objava i smanjenju zlostavljanja od strane troll računa.

Ja sam bot, i ovaj postupak je izvršen automatski. Molimo kontaktirajte moderatore ovog subreddit-a ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti.