Zdravo, tražim savete u vezi sa ovim. Moja bankovna kartica kod DNB je zlorabljena od strane nepoznate osobe za kupovinu karata za krstarenje, elektronike, filmova itd. online neposredno pre Božića. Prijavili smo DNB za dva slučaja žalbe. Prvi slučaj je bio da su neka novčana sredstva uplaćena/uključena na moju karticu bez mog odobrenja, DNB ih je poništio i zatvorio slučaj. DNB je tvrdio da je trgovac pogrešno naplatio sa moje kartice i oni su to poništili. Drugi slučaj je da je DNB rekao da su ove transakcije odobrene od strane mene pa nisu odgovorni. Činjenica je da se oba slučaja odnose na isti način, ali DNB ih tretira potpuno drugačije. DNB je odbio da pruži izveštaj ili dokaze o transakcijama koje je poništio, kao i da preuzme odgovornost za ispitivanje ko kupuje karte za krstarenje, filmove, elektroniku itd., već jednostavno tvrdi da to nisu njihova briga. Zvao sam ili pisao DNB mnogo puta i svaki put dobijam različite odgovore i oni preusmeravaju pitanja bez da daju odgovor.
Da li je iko imao iskustva sa DNB u ovakvom slučaju? Svaki savet bi bio veoma cenjen. Hvala!