Kako preuzeti i sačuvati fajlove (filmovi itd)

Želeo bih da sačuvam filmove koje preuzimam sa Juan Carlos lokalno da bih ih mogao gledati offline ili ih kopirati na različite medije itd. Pretražio sam forum i shodno informacijama koje sam do sada pronašao, jedini način da to uradim je da počnem da gledam film u pitanju, zatim pritisnuti pauzu, čekati da se u potpunosti preuzme u Stremio-ovu keš folder, zatim ga pronaći tamo, preimenovati u nešto razumljivo i dodati odgovarajuću ekstenziju medija (kao što je .mp4). Da li je ovo još uvek jedini način da se to uradi?

Upravo sam to shvatio, preuzmi aplikaciju pod imenom ADM (napredni menadžer preuzimanja), zatim idi u Stremio i pritisni prvi dugme u gornjem desnom uglu za igranje putem druge aplikacije, izaberi ovu aplikaciju i umesto da igraš, ona će preuzeti, ovo radi veoma dobro, lako i brzo, nema nikakvih zapreka, tako je kul.

Ako je PC, siguran sam da već znaš kako da preuzmeš.

Za Android, jedini način koji ja poznajem je korišćenje dodatka pod imenom “Peario”. Samo pretraži film koji želiš da pogledaš u Stremio-ju, zatim odaberi Peario. Otvoriće se browser, od tamo je isto kao i u Stremio-ju gde moraš odabrati streaming dodatak, nakon izbora streama,
Pritisni i drži na video, dobićeš opciju za preuzimanje filma.

Preuzela sam mnogo filmova na Stremio, jednostavno desnim klikom na ekran i izborom opcije “Preuzmi ovaj video”, što će otvoriti browser i započeti preuzimanje.

To je jedini način da se to uradi. Stremio ne podržava preuzimanje filmova. Ovaj način radi samo kada uključite keširanje u Stremio-ju i film je manji od dostupnog prostora za keš.

Svaki film koji sam ikada preuzeo ili snimio sa VLC na Stremio jednostavno se drugi put ne reprodukuje. To je gotovo kao da se Redbox DVD-ovi prestaju raditi nakon prvog igranja. Ili su zaraženi virusima ili su jednostavno zaštićeni, što nema smisla jer ih praktično kradem u početku.

Da li postoji neki način da se preuzmu filmovi na Android-u?