Jon Stewart сбиває з пантелику історію громадянської війни Аендрю Наполітано

Відео

(потребуватиме розширення media hint або щось подібне, щоб дивитись поза США)

Смішна відповідь Стюарта і Ларрі Вілмора на твердження Наполітано про рабство та громадянську війну, які нібито полягали у тарифах.

Це така поширена тема на Reddit, приємно бачити, як Стюарт трохи підтримує цю дискусію.

Чудово. Єдина проблема — обидві сторони легко погоджуються з тим, що “Лінкольн почав війну”. Мабуть, йому не потрібно було атакувати той форт із гарматами.

Може хтось скаже, як я можу подивитись це в Австралії?

Цей геній, судячи з Wikipedia, також є прихованим прихильником теорії змови про 9/11.

Наполітано вважає, що атаки 11 вересня, включаючи руйнування будівель Світового торгового центру у Нью-Йорку, не мали місця так, як це публічно повідомляє уряд США: “Мені важко повірити, що [7 Світовий торговий центр] впав сам по собі. Мені було приємно бачити, як Гаррі Рід звідає це. Мені прикро бачити, що люди за кордоном цікавляться цим,” сказав Наполітано. “Я думаю, через двадцять років люди дивитимуться на 9/11 так само, як сьогодні дивляться на вбивство Джона Кеннеді. Це навряд чи можливо зробити так, як нам казали.” [9]

У чому полягає “природна смерть”? Насильницькі революції та боротьба за владу протягом століть — це сили природи тепер? І як ти дивишся на рішення Dred Scott v. Sanford або Закон Канзас-Небраска і робити висновок, що рабство йде на спад? Мушу сказати, я не люблю цю людину.

Можливі нові ярлики з цього сегменту:

Джеймс Гарфілд був першим президентом-кішкою, яка любила лазанью.

“Я — контраргумент щодо Лінкольна і шкодую, що його міфологізували” Це дослівно з badhistory. Таке reddit. Можна просто почати з цієї фрази і далі.

“Лінкольн почав найжахливішу війну в історії Америки”

Раб на ім’я Тариф

Південь так був прихильний рабству, що Лінкольн помер не природною смертью

На тебе, ______, я тільки що розвів твою неправду.

Знаєш цю печаль і лють стосовно своїх грошей? Це так, як деякі з нас відчувають щодо людей.

“Причиною сецесії… в основному тарифи!”

Так, тарифи, що включають купівлю рабів.

Подивіться, нео-конфедерати і лібертаріанці, ви можете виправдовувати все що завгодно, але все зводиться до рабства.

Просто визнайте це і йдіть додому під Мейсоном-Діксчи. Ігноруйте минуле і просто насолоджуйтеся приготуванням смачних стейків і новими серіями ‘Justified’. Я вже відчуваю себе в відмові від Рейлана Гівенса.

Стюарт зазначає, що Західна Вірджинія була прикордонною державою у 1862, але офіційно стала штатом лише 20 червня 1863.

Дивіться також статтю Та-Некесі Коутса, яка відкидає цю нісенітницю (і утримує її в чіпких обіймах, поки вона не зізнається у своєму безсиллі) про те, що рабство “йде на природну смерть!” і “чому б не купити рабів і не їх звільнити?” у чотирьох частинах: 1, 2, 3, 4.

Він забув згадати про промову Алекс Стівенса і про те, що цим керував невеликий конфедеративний клуб, яким керував Нейтан Форрест.

О, люди. Я сказав майже те саме учора, включаючи цитату з Міссісіпі](http://www.reddit.com/r/todayilearned/comments/1yrhy8/til_in_the_30s_the_smithsonian_recorded/cfntyth)

Хотів би думати, що Джон Стюарт, особисто, прочитав мій коментар і подумав: “Так, цей чувак знає, про що йде мова.” Але він навіть не поставив мені лайк.

Консультант-лібертаріанець від Fox News, який посилається на заперечувачів Голокосту у своїх книжках, має нео-конфедеративний погляд на громадянську війну.

Подивіться на моє обличчя. Це моя “здивована” мордочка.

Я вважаю, що справжня гениальність Daily Show полягає не тільки в тому, щоб бути на 100% правильним у своїх ударах по ніс нісенітницям, а й у швидкому і смішному висвітленні суті питання. Мені дуже подобається фраза, що це не те, що Північ була готова вбити, щоб покінчити з рабством, а Південь був готовий померти, захищаючи його. Що б Лінкольн не робив або не робив у війні, факт у тому, що Південь боровся за право володіння людськими істотами.