Ücretsiz 3GB/ay aboneliğim var. İndirme/yükleme hızları yavaş, ping yüksek. Ödemeli abonelikle bu önemli ölçüde iyileşiyor mu?
5 yıl aldım ve pişmanım. Eğer kullanım alanınız P2P ise, uzak durun. Çok yavaş ve seçtiğiniz bölgeden IP’ler vermiyorlar, hepsi Hollanda görünüyor
Reddit’te bu konuda birçok olumsuz yorum okuyunca şüpheyle yaklaştım ama çok ucuz görünen bir stack social planı denedim ve pişman değilim. Güzel çalışıyor, AdGuard engelleyicisiyle mükemmel entegre oluyor, yüksek hızlar sağlıyor ve çok geniş lokasyon yelpazesi var. Açıkçası neden bu kadar şikayet olduğunu anlamıyorum. Tek olumsuz yanı, standart torrent kullanımı için çalışmaması gibi görünüyor.
Bir VPN’den ne beklediğinize bağlı, dediğiniz gibi. İki kısıtlı içeriğe erişmek için yeterli. Londra’dayken Peckock, Paramount+, HBO ve Netflix US’yi kullanabildim, ve NY’yi görünce BBC iPlayer ve Netflix UK sorunsuz çalışıyor. Bu benim için her zaman böyle değildi ve son zamanlarda iyi çalışmaya başladı.
Ben gerçekten herhangi bir VPN’nin gizlilik açısından çok iyi olduğunu düşünmüyorum, belki Mullvad hariç. Louis Rossmann bunun hakkında iyi bir video var. AdGuard dış denetimlere tabi tutulmamış ve bunun neden bilinmiyor. Ama iddia ediyorlar ki, hiç kayıt tutmama politikası var
Birkaç hız testi yaptım ve en yakın sunucuyla çeşitli WiFi ağlarında, 5G alanlarda ve uzak yerlerde karşılaştırdım. Bunu NordVPN ile kıyasladım. AdGuard VPN, indirme/yükleme hızlarımı yaklaşık yarısına düşürdü. Ama aynı zamanda NordVPN çok daha kötüydü.
Muhtemelen daha iyi seçenekler var (Mullvad), ama başka hiçbir şey AdGuard’ın reklam engelleyicisiyle uyumlu değil.