Гей хлопці, допоможіть мені, мені потрібен IPv6, але мій інтернет-провайдер його не підтримує. AS7459 — мій провайдер, але мій маршрутизатор — TP-LINK Archer AX1800, і я хочу IPv6 (не хочу міняти провайдерів), але мені просто потрібен IPv6. Можливо, у вас є якісь поради щодо всього цього. Мій маршрутизатор має динамічну IP, статичну IP, PPPoE, 6to4 (не ручні налаштування) і режим мосту. Що я тут зробив неправильно? Я не можу використовувати VPN через нього (не IPv6), але просто хочу знати, як це зробити. Сподіваюся, що у всіх гарного дня або доброї ночі, і я перевірю коментарі завтра.
Найкраще — скаржитися своєму провайдеру і змінити провайдера, якщо прогрес у впровадженні IPv6 відсутній.
Деякі компанії нічого не роблять, поки не почнуть втрачати клієнтів.
Рішення тунелів часто напівготові, а IP-адреси, які ви отримуєте від HE, VPN або вашого VPN на VPS, білінгуються деякими сайтами, тому стрімінг і капчі — проблема.
AS7459 — це mygrande.com, правильно?
Цей посилання перенаправляє на https://www.astound.com/texas/ … все ще правильно?
На https://www.astound.com/support/internet/symmetrical/ написано:
Підтримує ли Astro support IPv6?
Astound підтримує IPv6 у більшості місць*.
Читали ви цю сторінку?
Ви можете отримати IPv4 в IPv6 тунель безкоштовно від Hurricane Electric.
Однак це фактично VPN-подібний тунель з додатковою затримкою та потенційними обмеженнями швидкості. Ви можете налаштувати це у pfSense і ймовірно з іншими маршрутизаторами теж, але так я і використовував.
Знаки пунктуації та велика літера — хороші речі. Важко читати ваше беззнакепне повідомлення.
Спробуйте Tunnelbroker Hurricane Electric для безкоштовного IPv6 блоку та тунелю.
Якщо просто потрібно доступ до IPv6, тоді можете використовувати Cloudflare Warp. Це досить швидко, і це безкоштовна послуга.
Також я хочу IPv6, щоб отримати доступ до сайтів, доступних лише через IPv6, і використовувати його на Xbox. Це тупе питання, але чи можна використовувати IPv6, якщо IPv4 зникне?
Налаштуйте IPv6 у вашій локальній мережі, використовуючи ULA та SLAAC, щоб хоча б внутрішньо навчитися цьому.
Чому ви хочете IPv6? Обидва IPv4 і IPv6 схожі, і єдина різниця — у IPv6 більше адресного простору. Однак провайдери, що використовують IPv4, починають економити обмежений адресний простір IPv4, стягуючи додаткову плату. Наприклад, Akamai Linode стягує $2 США за місяць за IPv4-адресний простір. Ця преміальна плата може запобігти використанню IPv4 для зловмисних цілей, таких як спам, DDoS тощо. Навіть якщо ви зможете отримати IPv6-адресу, провайдери у моїй місцевості не дають цілий /64, а лише /128. VPSMALAYSIA.COM.MY, чудовий провайдер, дає клієнтам лише один IPv6-адрес ( /128), і якщо потрібно більше, клієнт повинен платити премію. Це зроблено, щоб IPv6 не загрожував IPv4 — обидва були б рівні в конкуренції. Також нічого немає безкоштовного, тому давати /64 IPv6 для безкоштовно — неправильно.
Запуск поштового сервера через IPv6 не рекомендується, оскільки Spamhaus чорлисти цілі /64, якщо вони знаходять зловмисний /128. ОReceiving email може бути зроблено через IPv6 або IPv4, але для відправки потрібно IPv4, оскільки SMTP-сервіси, такі як PostMarkApp, SparkPostMail і MailChimp, — лише IPv4.
Ага, добре, я поскаржуся своєму провайдеру, у них є багато діапазонів для IPv6, і вони не надають IPv6 мені, але я забув сказати, що мій маршрутизатор — це ще один маршрутизатор, модель — eero pro 2, і він підтримує IPv6.
IPv6 можна використовувати для приватних мереж, наприклад, використовуючи fe80 для локальної мережі. Але для публічних мереж потрібно продовжувати використовувати IPv4. Впровадження IPv6 у Малайзії є нестабільним і навіть якщо всі телеком-провайдери підтримують IPv6. Візьмемо VPSMALAYSIA.COM.MY як приклад провайдера, який не надає /64, а лише /128 безкоштовно, і більше IPv6 можна додавати за додаткову плату.