Ам I допустимо делитися VPN між 2-3 різними домогосподарствами?

Я читав умови обслуговування популярного VPN і там написано:

Цей акаунт призначений виключно для користування власником акаунту і в жоден час не може бути переданий третім особам на будь-який період часу.

Однак цей VPN дозволяє 5 одночасних підключень. Чи можу я розраховувати, що поділюсь ним без ризику бути заблокованим?

Додатково: я використовував функцію пошуку і ніхто не згадує, що це порушує умови обслуговування

ПРОШУ: Хочу подякувати всім за корисні анекдоти. Пізніше задумався — здається, ви дуже обізнані у цій темі. Не думаю, що VPN-сервіс зможе визначити.

Ще раз дякую!!

Я ділюся акаунтом з кількома друзями, які живуть у різних штатах. Тому, я майже впевнений, що все буде добре.

Я використовую свій VPN вдома, на маршрутизаторі, підключений до певних пристроїв.

Я також використовую його на смартфоні.

Один з моїх десктопів має клієнт, тому я можу обирати його кінцеву точку.

Я встановив його на ноутбук для поїздок.

Можливо, я встановлював його в будинку батьків, щоб використовувати там.

Як постачальник VPN знає, що кожен випадок — це не я?

Так, я ділюсь вартістю VPN з трьома друзями.

Це цілком допустимо (навіть якщо ні, вони не можуть це контролювати)

Ну, ідея більшості VPN — захистити ідентичність та місцезнаходження.

Якщо вони заявляють, що не відстежують ваше місцезнаходження, вони по суті заявляють, що ваше місцезнаходження для них не має значення і не впливає на якість послуги.

Уявіть, ви користуєтеся їхнім VPN з дому, але також з мобільного телефону. Тоді ви вже робите щось, що для них може виглядати як спільне використання акаунту, оскільки IP-адреса вашого телефону дуже відрізняється від домашнього.