З деяких коментарів, які я бачив у цьому subreddit, стало зрозуміло, що люди, які все ще бачать цей екран, розташовані у країнах, де Hinge технічно недоступний. Це не впливає ні на кого з США або з багатьох інших країн, де Hinge доступний.
https://hingeapp.zendesk.com/hc/en-us/articles/26846136424595-Where-is-Hinge-available
Щонайменше раніше, Hinge не мав обмежень щодо місця розташування, де можна поставити свою позначку місцезнаходження, незалежно від реального місця проживання. Це означає, що люди з країн, де Hinge недоступний, можуть завантажити додаток, змінюючи країну у магазині додатків.
Теорія полягає в тому, що тепер Hinge може обмежувати доступ у країнах, де він недоступний, можливо, через політичні або юридичні причини з певними країнами - і вони змінили правила так, що користувачі, які знаходяться поза країнами, де працює Hinge, не можуть отримати доступ.
Ця теорія дійсно має сенс. Якщо це так, то це справді некрасиво.
Вітаю всіх, я журналіст, який висвітлює злочини, пов’язані з сайтами знайомств у Колумбії. Чи були користувачі, які повідомляли вам про цю проблему, переважно з Колумбії? Є інші країни, окрім Саудівської Аравії (як я бачу тут), чи якісь інші закономірності?
Я з Австралії і зараз перебуваю в Катарі. Спочатку думав, що це справжнє обслуговування, потім подумав, що його заборонили в Катарі, але навіть із VPN (налаштованим на США, Австралію, Молдову тощо), все ще не працює, тому я не знаю, що відбувається.
Я в Саудівській Аравії. Завантажив додаток через свій саудівський магазин додатків. Додаток працював добре, поки не з’явилося повідомлення про обслуговування. Сподіваюся, що ваша теорія неправильна, оскільки у мене є матч, з яким я справді спілкувався, і у мене немає іншого способу зв’язатися з ним.
Я за кордоном у відпустці і ця повідомлення з’являється випадково. Сьогодні я підключився через VPN, і повідомлення зникло.
Мені доводиться використовувати VPN для доступу, і якщо я вимкну його, перебуваючи в додатку, я знову отримую м’яке блокування і доводиться перевстановлювати, тому можу знову користуватися ним, коли повернусь додому.