Hidemyass suspensiune DMCA

De ce brusc primesc notificări de suspendare de la Hidemyass? Am folosit serviciile lor de peste un an, iar deodată primesc două în aceeași săptămână (și niciodată nu am avut înainte)? Sunt descărcând aceleași seriale pe care știu că aș fi primit în trecut notificări DMCA.

Sunt țintit pentru că descarc prea mult? Mă vor suspenda definitiv? Câte notificări trebuie ca să fiu exclus?

Am plătit pentru un an și mai am 8 luni… cred că vor să-mi fure banii…

Nu folosi HMA pentru torrenting. Nu permite acest lucru și te va suspenda fără refund.

HMA este un VPN absolut prost. Ei sunt o companie britanică, și conform legilor din UK, sunt obligați să păstreze jurnale. Nu ești anonim cu HMA.

Amintește-ți de LULZSEC din 2011? Acei băieți au fost prinși pentru că au folosit HMA.

Hidemyass este cel mai rău VPN posibil. S-au dovedit în mod repetat că aruncă clienții sub autobuz și înregistrează totul. Ar fi groaznic chiar dacă ar fi gratuit.

Acest subreddit ar trebui să fie lipit cu un avertisment pentru toți să nu folosească acești nenorociți.

Citește cazul Lulzsec și vei ști de ce.

Fie au început să redirecționeze notificările către utilizatori, fie ceva s-a schimbat pe PC-ul tău care îți scurge adresa.

Dacă nu ai verificat deja:

1. Dezactivează IPv6
  2. Configurează DNS-ul altfel decât cel al ISP-ului tău.
  3. Ai un kill switch, firewall sau setări de client.

Obține un VPN anonim și care permite torrenting.

De ce îmi fac acest lucru acum, deși am făcut același lucru în trecut timp de un an? Torrenting-ul e singurul motiv pentru care am cumpărat serviciul lor.

Când și-au schimbat politica? Ei spun că nu le pasă pentru că nu păstrează înregistrări…

Sunt de acord. Îți iau banii și apoi scot la iveală mici printuri.

E o înșelătorie care trebuie făcută cunoscută.

Cred că HMA a fost întotdeauna împotriva torrenting-ului. De asemenea, ei păstrează jurnale. Caută articole despre ei.

De ce îmi fac acest lucru acum, deși am făcut același lucru în trecut timp de un an? Torrenting-ul este singurul motiv pentru care am cumpărat serviciul lor.

Verifică TOS-ul înainte să plătești data viitoare.

Când și-au schimbat politica?

De cât timp aud despre ei — chiar înainte să furnizeze unicul tip de au, nu au permis torrenting.

Deci, din sutele de fișiere pe care le-am descărcat… e întâmplător că am primit DMCA de două ori în ultimele două săptămâni?

Nu cred… Știu cel puțin unul dintre seriale pe care le descarc și primesc notificare în fiecare dată… de când cu software-ul lor actualizat…

Deci, din sutele de fișiere pe care le-am descărcat… e întâmplător că am primit DMCA de două ori în ultimele două săptămâni?

Apare să fie așa.

Nu cred… Știu cel puțin unul dintre seriale pe care le descarc și primesc notificare în fiecare dată… de când cu software-ul lor actualizat…

Din câte știu, HMA nu permite torrenting timp de câteva luni, când am verificat ultima dată TOS-ul lor.

Am descărcat fiecare episod din Tru Blood și știu că de fiecare dată când am uitat să folosesc Hidemyass primeam o scrisoare DMCA de la providerul meu.

Am primit notificare de la Hidemyass în ultimele două săptămâni cu fiecare episod din True Blood.

Nu există nicio șansă ca anterior să fi descărcat sezoane întregi de Tru Blood fără probleme și apoi, în ultimele două săptămâni, să primesc DMCA și amenințări cu anularea…

Este doar cu Tru Blood. Am descărcat sute de filme populare fără probleme cu DMCA.

Nu am primit niciodată notificări de takedown în trecut… nu e posibil.

Este în regulă, deja le-am spus să-și bage serviciul up their asses și am cumpărat alt VPN.

Nu știu de ce nu ai primit notificări — tot ce știu e că de mult timp oprit torrenting-ul în TOS-ul lor. Poate acum încep să ia măsuri, pe când anterior au ignorat.

Da, asta cred și eu. Sau am consumat atât de mult bandwidth încât vor să mă taie.

…sau am fost marcat ca un violator frecvent.