[Help] Najlepsza VPN do poprawy połączenia w Polsce?

Hej, mam problem podczas korzystania z VR Chata, oprócz tego mam internet 20/1 (maksymalnie 2,5MB na sekundę) mapy pobierają się z prędkością 0,1-0,3MB/s i muszę czekać 10-20 minut na pojedyncze pobranie mapy.

Próbowałem korzystać z Hide.me VPN i USA centralny poprawił pobieranie, więc mapa pobierała się w około 2 minuty, ale po rozłączeniu wracało do poprzednich prędkości.

Szukam taniej VPN, która nie będzie kosztować dużo i po prostu będzie działać.

Dziękuję!

Lol, wygląda na to, że ISP lub VRChat naprawili problem i teraz mapy pobierają się z pełną prędkością bez VPN!

VPN nigdy nie sprawi, że Twój internet będzie szybszy, tak to nie działa. Przepraszam.

Wypróbuj NordVPN z Niemiec/Francji, powinny działać niezawodnie. Jeśli nie, jest polityka zwrotu w ciągu miesiąca.

Z jego opisu problemu, internet doświadcza sztucznego ograniczania, on tego tylko chce, żeby zniknęło, a nie oczekuje cudów.

Ale mój ISP źle kieruje ruch VR Chata, i to jest problem. Jak wspomniałem, VR Chat zużywa 10-20% mojego internetu i były osoby na tym sub, które mówiły, że VPN poprawia stabilność połączenia.

Więc pytanie nie jest głupie, tak jak się wydaje.

Tak, ale to głównie dla ludzi, którzy piracą duże ilości rzeczy, rzadko ograniczają ruch z innych powodów.

Ty biedny, biedny głupcze.

To po prostu.. wiesz.. to nie tak działają VPNy, kolego. Nie zamierzam udawać, że wiem o nich dużo, nie wiem, ale wiem na pewno, że tak nie jest.