Musisz zaktualizować aplikację
Nie na długo, wyłączają to w tym miesiącu
Już go nie ma, zamierzam anulować subskrypcję. Google jest słabe w af…
Czy ufasz Google w kwestii VPN? Lol… Nie możesz być poważny
Darmowy VPN od Google = najwięcej śledzonego przeglądania w internecie
Wyobraź sobie korzystanie z VPN od największego donosiciela w historii. LOL
Przestało działać dziś dla mnie…
Wniosłem skargę do BBB, bez ostrzeżenia, aż do momentu korzystania z niego dzisiaj. Tak wkurzony, że odcięli go w trakcie subskrypcji Google One.
Google One. VPN nadal działa na Pixel 8 Pro
Tak samo u mnie na Pixel 8
Dobra, żebyście wszyscy wiedzieli, działało jeszcze kilka godzin później, aż do momentu, gdy powiedzieli, że nie jest już dostępne. Byłem zmuszony kupić NORD VPN.
I jak to jest związane z Google lub oficjalnym ogłoszeniem Google? To nie jest. To nie należy tutaj
ale, ale, jak on mógł skomentować na swoim telefonie, skoro nie miałby dostępu?
Dlaczego tak się złościsz? Wciąż możesz zobaczyć, co się dzieje, zrzut ekranu czy nie (i wiem, że dostanę minusy, ale to okej, mam 40 tys. karmy)
Nienawidzę ludzi, którzy robią zdjęcia ekranów, ale przynajmniej to wyglądało dobrze. Proporcje były w porządku. Po prostu się wkurzasz.
Teraz, nie działa na Androidzie i iPhonie, ale nadal działa na Macu.
Nudno, to ‘za darmo’ w ramach subskrypcji One, którą już opłacałem, jest szybkie i przydatne na publicznym / służbowym WiFi. Są też dość otwarci co do tego, jak to działa.
Niektóre rzeczy (jak omijanie geoblocków), ale będzie mi smutno, jeśli zniknie.
To jakby powiedzieć, że potrzebujesz prywatności i samotności, a potem natychmiast pójdziesz do szpitala psychiatrycznego.
Dostałem minusy za to, że zasugerowałem ostatnim razem, że interesy biznesowe Google nie pokrywają się z VPN.