Google one VPN nadal działa na moim laptopie

Nie wiem, miało zostać wyłączone dzisiaj, ale wydaje się, że nadal działa dla mnie

Czasami chwilę trwa, zanim nastąpi ostateczne wyłączenie. Jeśli masz plan Google Fi Wireless lub jeden z nowych telefonów Pixel, Google VPN prawdopodobnie będzie działać jeszcze przez jakiś czas.

Przycisk do robienia zrzutów ekranu też nadal działa. Może zacznij go używać

Wciąż działa. Google One VPN ma znacznie lepsze doświadczenie użytkownika niż niektórzy inni małe dostawcy VPN, częściowo dlatego, że obsługuje IPv6.

Google VPN. Drogi Boże

Założę się, że komentarz, którego nie widzę, to u/USSHammond narzekający na korzystanie z tego suba, co? Zablokował mnie, ale to zawsze on.

Skąd masz ten tapetę?

Zawsze korzystam z publicznego WiFi, więc używam go dużo.

Ufiam VPN Google tak samo, jak politykom, lol

Dziś jest oficjalna data wyłączenia, więc zakładam, że zniknie o północy w jakiejś strefie czasowej USA, myślę PDT?

Nadal działa na moim telefonie też

Google One VPN wyłączył się u mnie. Na szczęście korzystam z Google Fi i włączyłem ten VPN.

Ile masz tych menu w stejkowniach, bracie?

Nadal działa na moim S22 na Visible. Zauważyłem, że jest dostępny, włączyłem go i działało. Cieszę się, bo zapłaciłem za rok, a potem 2 miesiące później mówiłem o wyłączeniu.

VPN od Google One nadal działa na moim Galaxy S24, dzień po wyłączeniu. Otrzymuję powiadomienia z telefonu, że jest włączony. Gdy sprawdzam swój IP na WhatIsMyIPAddress.com, również pokazuje, że działa. Czy to możliwe, że nie zaktualizowałem aplikacji Google One od maja? Wiem, że nadal działa na telefonach Pixel.

Hej, używam tego samego tapety!

Miałem tymczasową utratę łączności podczas korzystania z Google One VPN na laptopie. Niektóre domeny działały, inne nie. Przełączyłem na “lokalizację regionalną” i wygląda na to, że znów działa. Ciekawy jestem, ile jeszcze czasu minie, zanim zostanie wyłączone.

Więc wyłączyło się u mnie ostatniej nocy, ale ponieważ mam P7P, po prostu użyłem wbudowanego VPN, a jeśli potrzebuję VPN na innym urządzeniu, połączę się z hotspota z telefonu.

Mam Pixel 6A i Galaxy Tab S6 Lite, korzystam z VPN na nich i na PC i jest niesamowite! Wciąż działa w Wielkiej Brytanii. Ciekawe, czy wkrótce stracę VPN…

Dalej działa na moim PC i S22+

Chociaż niektóre strony i aplikacje miały problem z wczytywaniem, zrestartowałem VPN i to naprawiło sprawę

Aktualizacja 21.06, 17:00 CDT: Przestało działać na moim telefonie, nadal działa na PC