Гаряча економна ідея дивитись переважно футбольні матчі на тиждень. Foxtel? Kayo (розділений між 2-3 людьми) або інші ідеї?

Гаряча економна ідея дивитись переважно футбольні матчі на тиждень. Foxtel? Kayo (розділений між 2-3 людьми) або інші ідеї?

AFL сайт завантажує їх безкоштовно через 12-24 години після показу.

Прямий ефір може бути через членство клубу Kayo Basic (думайте, що це $350, 2 екрани).

Ще більш далекий варіант — можливо, це членство Giants WatchAFL за $196 з VPN.

Багато клубів мають підписку Kayo як частину своїх пакунків членства. Не впевнений у ціні.

Я дивлюсь всі матчі на Kayo (незалежно від команди), Nan оплачував, але цього року взяв членство Collingwood за $350.

Ми також дивимося Bounce по неділях після футболу, і оскільки у нас немає Foxtel, це варто того.

Я думав, що ch7 буде транслювати AFL через 7+ цього року?
Це доступно лише, якщо вони показують ЖИВИЙ матч, тому навіщо всі ці маркетингові промо?.

Знайди друга, з ким можна поділитися.

Без сумніву, існують піратські сайти. Просто залежить, чи зусилля вам потрібно щоб їх знайти.

Мабуть, Kayo є найдешевшим, якщо скасувати підписку в міжсезоння.

Погугліть Fmhy. Там є все, що можна уявити.

Гарна спроба, Diddy.

Якщо ви час від часу випиваєте або їсте їжу, ви платите більше ніж Kayo, я думаю, паб — це вигідніше, якщо нічого не витрачати.

Здається, вже не працює :frowning:

Watch AFL — відмінна послуга. Головний недолік — це тільки AFL без додаткових спортивних подій у міжсезоння, тому ви отримуєте лише 7 місяців контенту замість 12. Вважаю, що краще купувати 7 місяців Kayo basic за $25 на місяць.

Так, але ви тоді купуєте напої та їжу.