Стримері Fortnite з нібито 95% бот-кімнат

Я останнім часом дивився деяких улюблених стримерів, які щоденно публікують відео на YouTube. Щось, що почало дуже кидатися в очі — це наскільки часто вони отримують кімнати з ботами. Я не буду називати когось окремо, бо чесно кажучи, мені подобається дивитися їх трансляції.

Загалом, це трохи шокувало мене, як людину, яка постійно натискає В і потрапляє у лобі з, здається, малою кількістю ботів. Я почав задумуватися, чому той, хто грає раз на кілька днів і має стабільні ігри з 1-5 вбивствами (часто 2 місце), має значно більше реальних/гарних гравців, ніж той, хто постійно публікує «20 бомб». Ви дивитесь ці ігри, де багато противників навіть не стріляють у стрімера. Стрімер стоїть посеред поля в нульовій збірці непорушним, намагаючись зробити снайп із червоним оком. Навіть бачив кілька кінцівок, де у стрімера залишилось тільки два боти і вони витрачають останні 5 хвилин, намагаючись зробити 360-нейскоуп, щоб виграти.

Ви знаєте бот-вбивства, бо їх часто створено з вигаданим іменем та числом наприкінці. Pizzalover23, StormChaser53 тощо. Я навіть бачив стрімера, який зовсім вимикав імена. Ви просто бачите вбивство за вбивством «player(162)» тощо. Чи вони намагаються приховати очевидні імена ботів?

Загалом, я почав задумуватись, чи робить це для них Epic чи є спосіб, щоб середньостатистичний гравець міг це зробити. Я бачив пости про входження в ігри та швидке вмирання, щоб зменшити час підбору співвідношення. Але це не могло бути правдою для стримерів, чи так? Вони наймають команду, щоб грати їхнім акаунтом у неробочий час і просто гинуть у кожній грі?

Багато стримерів на YouTube записують свої відео під час низької кількості гравців — з 4 до 9 ранку, коли матчі мають ~75-80 ботів.

Я іноді граю у цей час і бачу хлопців із 20+ вбивствами, які фармлять ботів цілодобово.

Так, я бачу відео на YouTube у нульових збірках, де вони роблять 40-50 вбивств за один матч, і гравці неймовірно погані. Деякі навіть не рухаються. Не знаю, як вони це роблять, але це все ще цікаво.

Мене дуже дістає цим дивитись, особливо коли вони ходять і хизуються, що мають сотні перемог з коронами, але ти дивишся і кожен противник або має не більше 150hp (навіть коли вони виходять із міста або щось подібне) або є ботами.

Боти-змагання легкі у використанні. Ти просто використовуєш інший пристрій, наприклад планшет або телефон, і створюєш новий акаунт. Потім приєднуєшся до лобі і тримаєш «бот-акаунт» на рівні один. Бот-ліги — завжди, лол. Думаю, іноді стримери роблять це, щоб полегшити контент.

Якщо вони не роблять це навмисне, я думаю, це пов’язано з SBMM, який не має достатньо гравців із схожим рівнем навичок для матчмейкінгу. Виходить 20 елітних гравців і решта ботів.

Як людина, яка регулярно робить 15-20 вбивств і потрапляє до топ-10, вважаю, що:

Epic розділяє лобі за рівнем навичок, щоб запобігти тому, щоб випадкові гравці залишали гру. Я також вважаю, що рівень навичок набагато різноманітніший, ніж здається. Саме тому ті, хто здаються найкращими, борються із ботами до топ-10. Вони хочуть запобігти тому, щоб гравці з нижчим рівнем навичок натрапляли на хардкорних, тому ставлять їх у власну лобі. Це створює криву нормального розподілу бот-логи. Чим кращий або гірший ви є, тим більше ботів ви зустрінете. Якщо ви незнаходитесь у цій кривій, менше людей, і, відповідно, більше ботів.

Завантажте свої повтори на raztracker. Після того, як мої лобі стали неймовірно складними, я був здивований: 75 ботів. А 24 реальні гравці були ті, хто ТТВ або OG з 1-го розділу.

Наскільки я можу сказати, це рішення Epic для черги матчмейкінгу, і я бачив багато стримерів незадоволених кількістю ботів у іграх.

Я також помітив це і за цим мені дуже незручно. Найкращий приклад — дивитись Tfue. Розумію, що його приціл бездоганний, і ти можеш сказати, що він має талант у цій грі, але все одно я дивлюсь кілька ігор і жодного разу не відчув, що у нього є виклик. Він дійсно грає дуже рано вранці, але навіть тоді чи не мав би він натрапити на гравців того ж рівня під час пошуків вбивств. Чесно кажучи, його останнє відео з рекордним результатом включало гравців, яких більшості досвідчених гравців легко змогли б повторити, якщо їх поставити в ситуацію з такою ж рівною простотою — ті, хто не стріляють і стоять на місці. Але я хочу, щоб SBMM був більш точним до статистики гравця, а не давав пріоритет часу у черзі.

Дурне питання, як ти можеш відрізнити бота від реального гравця?

«Бо це часто вигадане ім’я з числом наприкінці». Це… майже… кожен акаунт Epic/Xbox/PlayStation?.. :man_facepalming:

Ось чому будь-хто, хто у спонсорстві з VPN, підозрілий, оскільки VPN може зазвичай уникнути системи матчмейкінгу за рівнем навичок і зробити для тебе легкі лобі. Це трюк, який використовують уже роками у профільній сцені Call of Duty, і він давно відомий.

Мені дуже подобається, як вони створюють виклики, які тільки справжні гравці можуть пройти. У моїх лобі завжди

Я також бачив, що це хороше рішення для денної гри, просто натиснувши кнопку Авід, щоб прийняти і закінчити до третьої доступної.